IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво би жертвал всеки знак в името на любовта

18 април 2019 14 50

Едни жертват много, други – малко

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако се радвате на дългосрочна връзка, значи знаете много добре, че ключът към разбирателството се крие в компромисите. Компромисите, от своя страна, са си вид жертва, която човек е склонен да направи в името на любовта.

Според астрологията, различните зодиакални знаци са готови да жертват повече или по-малко за успеха на своята връзка. Едни от тях биха жертвали свободата си, други биха се съобразили само с вида на музиката, която да слушат в колата си, докато се возят с половинката.

Ето и повече по темата:

Овен

Ако един Овен наистина ви обича и уважава, той ще пожертва скъпоценното си време за вас, давайки ви цялото си внимание, от което някога ще имате нужда. Хората от този знак знаят, че ако искат успешна връзка, ще трябва да инвестират време и внимание в половинката си, колкото и да са ангажирани с кариерата си.

Телец

Телецът по принцип не обича да прави големи саможертви, дори и в името на любовта. Той единствено, ако много ви обича и държи на вас, може да не ви каже, че не харесва това, което правите, и не уважава житейските ви избори. Той няма да иска да нарани чувствата ви и затова няма да посочи грешките ви, дори да ги вижда ясно – това е странната му жертва.

Близнаци

Единственото нещо, което Близнаците не биха жертвали за половинката си е личните си пари. Иначе те са готови на всякакви други саможертви в името на любовта – биха помогнали с време, с внимание, с грижи, със съвети и т. н. Близнаците биха направили редица компромиси във връзката си, стига те да не им струват нито стотинка.

Рак

Ракът обожава саможертвата, особено когато тя е в името на любовта. Хората от този знак биха изгубили всичко – парите си, вещите си, дома си, а и здравия си разум, за да направят половинката си щастлива. Едва ли има по-жертвоготовен човек и партньор от човека Рак, така че ако живеете с такъв, ценете го по достойнство!

Лъв

Представителят на зодия Лъв също е напълно готов да даде всичко, което половинката му иска от него, за да е щастлива. Лъвът обаче би направил саможертви, само ако смята, че те са смислени и че човекът до него ги заслужава, и е доказал своята лоялност. Лъвът може да се промени в името на любовта, но ще поиска същото и от своя партньор.

Дева

Едно от нещата, които дефинират хората от зодия Дева, е тяхната гордост – нещото, което те биха жертвали, за да задържат своята половинка. Девата е суперкритична и вероятно няма да харесва и одобрява всичко, което правите, но ако сте верни на себе си, Девата ще ви уважава и ще жертва собствените си цели, за да спомогне в осъществяването на вашите.

Везни

Представителите на Везни не биха се отказали от нищо свое с голяма охота, но истината е, че те биха се жертвали за друг човек, само ако той отговаря на техния идеал за партньор. Везните не „жертват“, а по-скоро се отказват от някои свои черти от характера, от свои хобита и интереси и др., само и само за да угодят на любимия човек.

Скорпион

Хората от зодия Скорпион невинаги са готови да се жертват за половинката си, а по-скоро се оказват готови да жертват любовта си в името на нещо друго. И все пак, ако се налага, те ще се откажат от своя избор на кинофилм, от ресторант за вечеря, от дестинация за почивка и т. н. и ще се съобразят с вкуса на половинката си. Не очаквайте по-големи жертви от тях.

Стрелец

Стрелците лесно се отказват от здравия си разум в името на любовта си към друг човек. Истинският Стрелец не го бива много-много в създаването и поддържането на сериозни взаимоотношения, но когато най-накрая създаде такива, той е склонен да се изгуби в тях и накрая сам да се окаже жертвата във връзката.

Козирог

Козирогът е нетърпелив, а когато се отнася за романтика и взаимоотношения, той е склонен да даде много малко от себе си като жертва. Козирогът очаква и изисква много от партньора си и вярва, че другият човек трябва да се жертва за него, а не обратното. Той е убеден, че половинката му трябва да се постарае и да даде най-доброто от себе си в отношенията.

Водолей

Тъй като е идеалист, Водолеят трудно се жертва по сериозен начин. Той просто не вярва, че е нужно да даде нещо специално на половинката си, за да е успешна връзката им. Ето защо хората от този знак се развеждат по-често. Човекът Водолей не се жертва, а иска да бъде приет от своя партньор такъв, какъвто е, без забележки.

Риби

Хората от зодия Риби са склонни да се жертват за своя любим човек, ако са убедени, че ще получат нещо в замяна на всичко, от което са се отказали. Това тяхното не е точно жертва, а вид търговия. Вие искате нещо от тях, те ви го дават, но на свой ред искат да измъкнат някакво действие от вас. В общи линии ще си платите за саможертвата на половинката си Риби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари