Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе си различни варианти за действие. Бъдете готови да прехвърлите вниманието си от една дейност към друга в зависимост от обективните обстоятелства. Непредвидена случка дълбоко ще ви развълнува и разтревожи. Рано е за окончателни заключения.

Телец

Разпределете силите си равномерно, за да сте максимално ефективни. Вероятно ще се наложи да се справите с някакъв инцидент. Преценете дали имате нужда от помощ и си я осигурете своевременно. Ограничете контактите, ще понижат работоспособността ви.

Близнаци

Прекалено сте импулсивни и не се замисляте за последствията от действията си. Взаимоотношенията с околните няма да са пълноценни, мненията ви често ще се разминават. Причините за неуспех невинаги ще са извън вас.

Рак

Ще имате възможност да използвате нова техника или технология в работата си. Експериментирайте без никакви опасения. Ще намерите начин за реализация на стара идея, за която до момента условията не са били подходящи.

Лъв

По време на участие в неформално събитие ще се запознаете с хора от вашата сфера на дейност. Ще обмените опит и ще научите последните новости в областта. Овладейте ентусиазма и не бързайте с индивидуалните инициативи.

Дева

Придържайте се към динамичния си стереотип доколкото е възможно. Ако не се налага да пътувате, не го правете. Организирайте развлеченията само в рамките на финансовите си възможности. Не е във ваша полза да привличате вниманието към себе си, може да станете жертва на измама.

Везни

Динамичната част на деня ще е следобед. Контактите ви ще са предимно с близките, но ще са интензивни. Приятелите ще ви съобщят интересна новина, а може и да ви поканят да споделите с тях кратко пътуване.

Скорпион

Следвайте въображението си. Спонтанно хрумване за пътуване към непозната географска или историческа местност ще изпълни мислите ви. Тръгвайте без колебание, но се екипирайте в съответствие с климатичните условия, за да избегнете възможността за здравословен проблем.

Стрелец

Изненадваща покана за среща със стари приятели ще ви зарадва и тонизира. С присъщото си чувство за хумор незабавно ще се превърнете в „душата на компанията“. Старите спомени ще ви изпълнят със сантименти, но и с мисли за бъдещето.

Козирог

Настроението ви е нестабилно, клонящо към скептицизъм. Формулирайте желанията си, помислете какво ще ви е по-приятно. Да сте в компанията на приятелите си или да се усамотите с любимите занимания. И в двата случая сте в състояние да уплътните времето си пълноценно.

Водолей

Едва ли ще ви хрумнат някакви конкретни идеи днес. Ще сте леко разсеяни, леко лениви, леко пасивни. Нищо няма да е толкова спешно, че да ви извади от това състояние, което означава, че ще можете да разпределяте времето по своя воля. Привечер приятна изненада ще ви освежи.

Риби

Информационният поток ще е интензивен и ще провокира въображението ви. Преди да решите да приложите наученото на практика, проверете доколко отговаря на истината. Споделете намеренията си, за да чуете още мнения, които ще ви предпазят от заблуда.