IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 април

21 април 2019 07 00

Какво вещаят звездите за Цветница

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе си различни варианти за действие. Бъдете готови да прехвърлите вниманието си от една дейност към друга в зависимост от обективните обстоятелства. Непредвидена случка дълбоко ще ви развълнува и разтревожи. Рано е за окончателни заключения.

Телец

Разпределете силите си равномерно, за да сте максимално ефективни. Вероятно ще се наложи да се справите с някакъв инцидент. Преценете дали имате нужда от помощ и си я осигурете своевременно. Ограничете контактите, ще понижат работоспособността ви.

Близнаци

Прекалено сте импулсивни и не се замисляте за последствията от действията си. Взаимоотношенията с околните няма да са пълноценни, мненията ви често ще се разминават. Причините за неуспех невинаги ще са извън вас.

Рак

Ще имате възможност да използвате нова техника или технология в работата си. Експериментирайте без никакви опасения. Ще намерите начин за реализация на стара идея, за която до момента условията не са били подходящи.

Лъв

По време на участие в неформално събитие ще се запознаете с хора от вашата сфера на дейност. Ще обмените опит и ще научите последните новости в областта. Овладейте ентусиазма и не бързайте с индивидуалните инициативи.

Дева

Придържайте се към динамичния си стереотип доколкото е възможно. Ако не се налага да пътувате, не го правете. Организирайте развлеченията само в рамките на финансовите си възможности. Не е във ваша полза да привличате вниманието към себе си, може да станете жертва на измама.

Везни

Динамичната част на деня ще е следобед. Контактите ви ще са предимно с близките, но ще са интензивни. Приятелите ще ви съобщят интересна новина, а може и да ви поканят да споделите с тях кратко пътуване.

Скорпион

Следвайте въображението си. Спонтанно хрумване за пътуване към непозната географска или историческа местност ще изпълни мислите ви. Тръгвайте без колебание, но се екипирайте в съответствие с климатичните условия, за да избегнете възможността за здравословен проблем.

Стрелец

Изненадваща покана за среща със стари приятели ще ви зарадва и тонизира. С присъщото си чувство за хумор незабавно ще се превърнете в „душата на компанията“. Старите спомени ще ви изпълнят със сантименти, но и с мисли за бъдещето.

Козирог

Настроението ви е нестабилно, клонящо към скептицизъм. Формулирайте желанията си, помислете какво ще ви е по-приятно. Да сте в компанията на приятелите си или да се усамотите с любимите занимания. И в двата случая сте в състояние да уплътните времето си пълноценно.

Водолей

Едва ли ще ви хрумнат някакви конкретни идеи днес. Ще сте леко разсеяни, леко лениви, леко пасивни. Нищо няма да е толкова спешно, че да ви извади от това състояние, което означава, че ще можете да разпределяте времето по своя воля. Привечер приятна изненада ще ви освежи.

Риби

Информационният поток ще е интензивен и ще провокира въображението ви. Преди да решите да приложите наученото на практика, проверете доколко отговаря на истината. Споделете намеренията си, за да чуете още мнения, които ще ви предпазят от заблуда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари