IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които не понасят да ги режат

30 април 2019 14 50

Кои са те?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да бъдеш отрязан е неприятно за всеки. Но не всички флиртове носят успех, а и няма как всеки човек да бъде привлечен от вас и да харесва характера ви. Някои зодиакални знаци обаче са по-уязвими и чувствителни от други и се възстановяват по-дълго време, когато биват отрязани. Те са по-горди, премислят много нещата и приемат лично всяко нещо. Вижте кои са те.

Рак

Ако някога сте обичали Рак или сте излизали дори за кратко с човек от тази зодия, знаете, че той приема нещата доста по-тежко от околните и ситуацията винаги става напрегната. Изключително емоционални и чувствителни са, обичат по-силно, по-всеотдайни са, радват се като деца на малки неща, но и точно затова много по-лесно се нараняват, дори от дреболии. Приемат отказите и разделите много зле, като край на света. Цял живот имат страх, че ще бъдат изоставени или ще прекарат сами живота си. Те знаят, че трябва да пуснат човека да си отиде и че явно той не е бил правилния избор за тях, но това не прави болката по-малка.

Лъв

Лъвовете са бойци. Те преживяват нещата по-лесно от Раците, гледат да се справят с трудностите и болката, тъй като са родени лидери и победители. Но пък са страшно горделиви и имат огромно его, което много лесно може да бъде засегнато. Затова, ако някой ги отреже, те недоумяват как може това да се случва. Рядко им се случва някой да ги отхвърли и да не устои на чара им, затова са толкова учудени и гордостта им е наранена. Много са уверени и харизматични, свикнали са всеки да ги боготвори. Трудно преглъщат обидата и се възстановяват, понякога започват да се съмняват в себе си.

Скорпион

Ще бъдете изненадани колко дълбоко наранени са Скорпионите от отказите и разделите. Те изглеждат силни, жилави, понякога непукисти и арогантни, но са водни знаци – затова и вътрешно са изключително емоционални и раними. Когато се открият пред някого, изберат да му се доверят и наистина го харесат, не могат да повярват, че той би ги предал по такъв начин. Питат се как са могли изобщо да споделят нещо с него и да са били толкова честни с въпросния човек. Рядко някой ще ги види да плачат – само най-близките. Пред другите Скорпионите просто превръщат болката в гняв, стават студени и дори търсят отмъщение. Не прощават.

Останалите зодии, които мразят да ги режат – четете в teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари