IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-колебливи зодии

7 май 2019 14 50

За тези знаци е предизвикателство да вземат решение и страна

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Решителните хора будят възхищение в околните, не само защото не се страхуват да поемат нови предизвикателства в живота си, но и заради склонността си да защитават убежденията си.

Според астрологията обаче, има няколко зодии, които са склонни по-трудно да взимат решенията си. Най-често силните страни на тези знаци са интелект, емоционалност и добра интуиция, но пък тази тяхна нерешителност ги затруднява в предприемането на действия.

Колебливите хора също си имат мнения и убеждения, но често им е по-лесно да не казват гласно позицията си. Тези хора понякога не могат да се застъпят за това, в което вярват. Това не означава обаче, че те не знаят как да получат това, което искат в живота. Просто действат по-пасивно, но пък са доста адаптивни.

Ето и кои са тези знаци:

1. Везни

Везните искат да обмислят всичко внимателно, когато им се налага да вземат някакво решение и именно това ги бави. Те имат категорично мнение по всяка една тема, но понякога не искат да го споделят, за да избегнат конфронтация. Те често са по-склонни да се съгласят с противоположното мнение, само и само да не се стига до спорове. Везните не обичат да си създават излишни напрежения и затова са склонни да отлагат вземането на трудни житейски решения.

2. Рак

Хората от зодия Рак са изключително чувствителни и понякога предпочитат да се скрият в черупката си, отколкото да се борят за собствените си позиции и убеждения. Представителите на тази зодия си падат песимисти и често имат усещането, че тяхното мнение не се цени достатъчно и/или не би могло да промени нищо в дадена ситуация. Ако изживява разочарование, Ракът по-скоро ще си замълчи и ще страда тихо, но няма да започне спор или дискусия.

3. Стрелец

Стрелците обичат да се колебаят. Те първо ще кажат „да“, после „не“, а след това може още няколко пъти да си сменят мнението. Те са майстори на лавирането и дори след като са взели дадено решение, може да го преосмислят и да се отметнат. За хората от зодия Стрелец винаги има странична улица, по която да продължат. Винаги има някакви други възможности, които да вземат под внимание. Именно това е причината за тяхната колебливост.

4. Близнаци

Близнаците не искат да се ангажират с нещо конкретно, защото може после да съжаляват за него. Именно затова те са доста нерешителни – просто обичат да оставят възможностите си отворени. Когато са принудени да избират, те се чувстват ужасно и това наистина ги потиска и ограничава. Близнаците са двойствен знак и това още повече им пречи да вземат бързи и категорични решения, когато се налага. Те също са склонни да се отмятат от позицията си=

5. Риби

Рибите често оставят хубавите възможности в живота да им се изплъзват, именно заради тази своя колебливост и нерешителност. Те просто са или много пасивни, или пък им липсва самочувствие. Те твърде дълго се чудят преди да предприемат някакво действие. Твърде дълго обмислят всяка една ситуация, вместо да се втурнат и да свършат нещото, което се очаква от тях. После съжаляват за пропуснатите възможности и започват да се самосъжаляват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари