IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп 13 - 19 май

13 май 2019 09 00

Какво вещаят зодиите за тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 13-19 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Две основни задачи ще имате през тази седмица. Едната е да завършите в срок текущата си работа, другата е да ликвидирате финансовите си задължения. Обстановката на работното място на моменти ще е леко напрегната. Ще сте по-натоварени от обикновено. Не се знае дали ще е поради допълнителни задачи или заради отсъствието на колега, но и в двата случая няма да имате повод за оплаквания. Работата ви ще е свързана и с допълнително заплащане. Не задълбочавайте противоречията с любимия човек. Опитайте се да изясните основната причина, предизвикваща размяна на остри реплики. Онова, което според вас е каприз може да се окаже основателно изискване.

Телец

Ще получите интересни предложения, свързани с професионалните ви изяви. Проверете дали информацията е отправена към целия ви екип или индивидуално към вас преди да обсъждате ситуацията с колегите си. В случай, че офертата е индивидуална не е желателно да я споделяте. Някой ще се опита да се възползва вместо вас. Личните отношения ще са сравнително спокойни. Дрязгите, доколкото ги има, ще са провокирани от роднините на партньора ви.

Близнаци

Леко сте разсеяни, а ще се наложи да се справите с доста ангажименти, повечето от които ще са неотложни. В състояние сте да се концентрирате и да си създадете стройна програма за работа. Привлекателни сте, убедителни и никой няма да ви откаже помощ. Колеги, на които преди време сте съдействали, с радост ще се отзоват. Задължително си осигурявайте достатъчно сън. Проблемите ви може да дойдат именно от прекомерно изтощение. В края на седмицата емоциите ще са тонизиращи. Не се учудвайте, ако получите страстно любовно обяснение оттам, откъдето най-малко очаквате.

Рак

Семейните и лични проблеми ще се струпат като лавина, а няма да разполагате с достатъчно време за преодоляването им. През първите дни от седмицата неведнъж ще имате усещането, че тъпчете на едно място. Всъщност, няма да е така. Просто не разполагате с условия да напреднете толкова бързо, колкото ви се иска. В края на седмицата напрежението ще започне бавно, но устойчиво да спада. Ако се надявате да получите пълноценна помощ не натрапвайте мнението си. Мирът у дома е изцяло във вашите ръце. Не мрънкайте и не намирайте кусури на всички, ако искате любимият човек да ви подкрепи. Преди да критикувате чуждите грешки преценете ефекта от своите собствени.

Лъв

В текущата работа, колкото и да ви е позната непрекъснато ще се натъквате на някакви спънки. Не си мислете, че късметът ви е изоставил, анализирайте ситуацията и се запитайте къде е вашето място в нея. Ще установите, че сте прекалено доверчиви и често ставате жертва на чуждата безотговорност. Дистанцирайте се от хора, които ви подвеждат. Разчитайте само на опита и професионализма си, те са вашият залог за напредък. И за да се запази равновесието във Вселената, на работното място може и да има препятствия, но в личен и по-конкретно в романтичен план всичко ще е наред. Особено в края на седмицата, когато ще имате прекрасната възможност да се забавлявате и да се наслаждавате на престоя си в приятна компания.

Дева

Не си правете предварителни планове. Действайте по системата „тук и сега“. Адаптирайте целите си към актуалните условия без да си изграждате прекалено големи очаквания. Нарушаването или неспазването на някои срокове няма да е по ваша вина, а поради липса на нужните ви ресурси. Особено сериозни проблеми може да ви създаде използването на недостоверна информация. Проверявайте всичко, с което възнамерявате да си послужите. Не поставяйте близките си на заден план. Отделяйте им време и внимание, за да не се почувстват пренебрегнати и да страдат от липсата на контакт с вас. Когато осъзнаете, че любимият човек разговаря с вас формално може да е твърде късно.

Везни

Не се разсейвайте и не разпилявайте вниманието си с дреболии, ако искате да постигнете целите, които сте си набелязали през тази седмица. Игнорирайте всички незначителни разговори, натоварващи срещи и молби за услуги, които не ви влизат в преките задължения. Част от приятелите и най-вече познатите и съседите знаят, че сте отзивчиви и егоистично не се съобразяват с личните ви планове. Крайно време е да прецените кои връзки заслужават да бъдат поддържани и кои ви дърпат назад. За трудните решения можете да се доверите изцяло на любимия човек. За избора на развлечения следвайте интуицията си.

Скорпион

Обсъждайте идеите си с колегите, особено по въпроси, за които не можете самостоятелно да стигнете до крайно решение. Не е изключено задача, с която сте се занимавали през април отново да добие актуалност или ако тогава сте я отложили, сега да са налични условията за довършването ѝ. По стечение на обстоятелствата ще можете да намалите темпото и да систематизирате плановете си почти до началото на юли. Напредвайте към тях крачка по крачка. Ще ви е трудно да си обясните поведението на любимия човек в началото на седмицата. Покажете, че независимо от противоречивите ви чувства, за вас е важно да сте заедно.

Стрелец

Ще се почувствате много по-добре, ако не се опитвате непрекъснато да правите няколко неща едновременно. Подредете приоритетите и идеите, от които имате нужда ще се появят в съзнанието ви по един съвсем естествен начин. Към момента няма да можете да придвижите изостаналите задачи. Условията ще са подходящи най-рано следващия месец. Не приемайте предложение на приятел да ви направи услуга. Ефектът ще е негативен и ще се наложи да отстранявате последствията самостоятелно. При разговори с любимия човек търсете потвърждение, че думите ви са възприети правилно. Не мислете, че чувствата към вас са ви дължими и са даденост.

Козирог

Заниманията ви ще са по-приятни от обикновено през тази седмица, защото ще са по-различни от обичайната ви практика. Досадните преживявания ще са свързани с разговори, които от известно време отлагате. Изразявайте претенциите си директно. Ще се наложи да обърнете внимание на нуждите на някого от близките ви. Преживяванията може да не са от най-приятните, но истината е, че фактите са такива, каквито са и няма как да ги избегнете. Семейните отношения ще са леко напрегнати. На моменти ще се налага да променяте тактиката. Приемете, че ситуацията е временна и не стигайте до крайности.

Водолей

Според собствената ви преценка най-важните въпроси ще са тези, които ви засягат лично. За щастие, разумът ще надделее над емоциите и ще ориентирате вниманието си предимно към уреждане на професионалните казуси. Мечтите ще отстъпят място на реалността. Ще се наложи да се справите със заплетени ситуации, за които можете да разчитате най-вече на оригиналния си начин на мислене. Резултатите няма да се получат веднага. Подготвяйте се внимателно за деловите си срещи, много е важно какво впечатление ще направите в първия момент. Плодотворни ще са контактите ви със задграничните партньори, ако имате такива. Не се сърдете на любимия човек, ако с действията си предизвика някакви неприятности с изпълнителната власт, получи глоба или друг вид наказание. Спомнете си, че и вие сте попадали в подобна ситуация и не ви е било приятно да ви критикуват.

Риби

Периодът ще е доста специфичен. Може да започне с професионални усложнения, но след първите няколко дни обстановката ще се успокои. Мобилизирайте се, повярвайте в себе си и не се отказвайте още при първото препятствие. Мислете логично, увереността че владеете положението ще повиши ефективността ви. По-високи приходи ще получат онези представители на вашия знак, чиято работа е свързана с държавната администрация. Разходите ви в края на седмицата може леко да се повишат. Не се инатете за глупости, ако искате да запазите отношенията с близките си благоприятни. Осигурявайте си лично време, когато ви е необходимо и гледайте по-философски на обичайните спорове по битови въпроси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари