Платформата за запознанства Bumble предлага на своите посетители да заминат на околосветско пътешествие, в търсене на приятели, гаджета и професионални връзки. Пътуването ще бъде изцяло поето от приложението, а единственото нещо, което се изисква от кандидатите е да имат навършени 18 години. Длъжността се казва „Global Connector Bee“, което означава, че задачата ви ще бъде да се свързвате с колкото се може повече хора от всички страни, които ще посетите. 

Щастливецът ще посети Австралия, Канада, Индия, Германия, Мексико, Великобритания и САЩ. Условието е да намерите приятели, връзка или пък кариера във всяка една от страните и да документирате всяко едно ваше постижение. След това да го споделите чрез блог, влог или пък постове в социалните мрежи в зависимост от начинанието, което извършвате. В добавка, ще трябва да пишете и отзиви за компанията как техните продукти се реализират в реална среда. 

Bumble описва идеалния кандидат като „човек, който може да създава съдържание в различни платформи. Той трябва да е много комуникативен, с гъвкав график и който не се страхува да работи“. Може да кандидатствате до 14-и юни през приложението на Bumble.