IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Близнаци – за какво да внимавате?

10 юни 2019 14 50

Ще променя съдби до 2 юли

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

От 9 юни до 2 юли Венера попада в Близнаци. Планетата на любовта ще промени съдбите на много хора през този период. Едни ще изпитат силни емоции, други ще имат материални успехи, а трети ще се сблъскат с някои трудности.

За Близнаците следващите 3 седмици ще минат най-леко. При тях не се очакват драстични промени в отношенията. Ако се поддадат на изкушението, има опасност да стъпят накриво и изгубят сериозната си връзка. Затова представителите на тази зодия трябва да се въздържат от рисковани действия.

Любов и удоволствия

Планетата засяга най-вече физическото привличане между хората и начина, по който те се радват на живота. До началото на юни конкретни зодии ще са по-податливи към флиртове и изневери. Някои няма да могат да устоят на изкушението, докато други ще държат нещата под контрол. Ето защо астролозите съветват да следите внимателно импулсите си.

Венера предразполага към по-голяма суетност и дързост. В комбинация с мекушавия характер на Близнаците, много от нас ще изпитат силна страст, но тя няма да доведе до нищо хубаво.

Как ще се отрази планетата на зодиите?

Водени от сприхавия си нрав, Овните ще бъдат твърде емоционални, което ще им изиграе лоша шега. За да не си навлекат неприятности, те не бива да навлизат в личното пространство на другите. За Телците периодът ще е по-труден, защото мина техният положителен период. Те ще бъдат сякаш „между чука и наковалнята“ и могат да вземат доста прибързани решения заради напрежението. Онова, което могат да направят, е да си почиват повече и не се ядосват с глупости.

Както казахме, Близнаците ще са най-облагодетелствани. Но ако не действат разумно, лесно може да ги измамят. Що се отнася до Раците, те ще претърпят много промени. Ако не са доволни от сегашната си връзка, сега е времето да претеглят предимствата и недостатъците и вземат решение как да продължат.

Романтика очаква хората, родени под зодия Лъв до 2 юли. Те ще се радват на голямо внимание от страна на другия пол. Ако нямат половинка, ще имат възможност да пофлиртуват и се забавляват, но тяхната мнителност може да им попречи за създаването на по-сериозни отношения. Везните пък ще правят грешка след грешка, но пък така ще си вземат поука.

При Скорпионите ще се сменят най-различни емоции. Ако до момента са пренебрегвали човека до себе си, сега ще имат възможност да се уверят колко ценен е той за тях. Стрелците ще се отдадат на почивка и ще оставят настрани поне за малко проблемите.

Козирозите ще имат добри възможности за започването на нова връзка. От тях зависи как ще се развие тя. Доверят ли се, ги очакват няколко безоблачни дни. Междувременно Водолеите трябва да забравят за работата и се заемат с проблемите, които „висят“ в семейството. Ако подходят към тях по-отговорно, ще успеят да ги разрешат и спечелят симпатията на всички.

Попадането на Венера в Близнаци ще бъде много благоприятно и за последния знак от зодиака – Риби. Те ще бъдат приятно изненадани. Не е изключено да възродят отдавна забравени отношения, както и приключили приятелства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари