IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл насърчава осиновяването на кучета

18 юни 2019 08 00

Херцогинята застава зад организацията „Mayhew“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Маркъл може да ви накара да осиновите кучета на минутата. Между отглеждането на малкия Арчи, който се появи на бял свят на шести май, кралските пътувания и ангажименти, херцогинята успя да намери време да напише коментар, подкрепящ приют за бездомни кучета във Великобритания.

„Като горд осиновител на куче, знам от личен опит, че това носи само радост в дома ти“, сподели съпругата на принц Хари. Тя продължи с хвалебствията си към приюта като ги поздрави за грижите, които полагат за своите обитатели.

Приютът „Mayhew“ е една от организациите, които Меган подкрепя като представител на кралското семейство. „Решението да осиновиш животно е голяма стъпка, която идва с много отговорности, но си струва. Със сигурност ще промените живота си“, продължава в писмото си херцогинята.

Снимка: Reuters

Меган все пак не фокусира вниманието си само върху осиновяването на животно. Тя предлага, ако нямате възможност да си вземете домашен любимец у дома, то може да помогнете с доброволческа работа.

Снимка: Reuters

Тя може да се изразява във всичко – посещение в приюта и помагане за почистване на местата, в които живеят животните, както и да прекарате цял ден с животно като го разхождате или си играете с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Мила ( преди 4 години )
Дано има повече хора, като Меган.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар