IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които искаме най-често за приятели

25 юни 2019 14 50

С кои качества ни привличат?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

На своите приятели доверяваме тайните и личните си проблеми и вълнения. Няма верен отговор на въпроса от колко обаче се нуждаем – един, двама или много повече приятели. Някои хора обаче видимо имат по-голям приятелски кръг от други, а любопитното е, че според астролозите тази тенденция зависи и от зодията.

Кои са знаците в зодиака, които имат най-много приятели?

Везни

Везните приемат приятелството много сериозно и ще направят всичко, за да го запазят. Родените под този знак са хората, които поддържат връзка и ви търсят, когато преминавате през труден период. Те са до вас, без значение от какво се нуждаете.

Везните са изключително състрадателни и забавни. В някои случаи те държат на приятелите си почти толкова, колкото и на семейството си.

Те имат много приятели, защото се грижат за приятелствата си – няма значение дали те са две или 20, Везните наистина се интересуват от своите приятели.

Водолей

Водолеите са известни със способността си да създават и поддържат много приятелства. Може би това е така, защото са приятелски настроени към всички, не съдят хората и те се чувстват комфортно около тях. Представителите на тази зодия насърчават останалите да бъдат себе си. Хората са привлечени и от тяхната изобретателност.

Водолеите са очарователни и използват своя разум, за да направят света по-добро място за живеене. Когато сте приятели с Водолей, имате приятел за цял живот.

Близнаци

Всеки има нужда от поне един приятел от тази зодия, което вероятно е причината, поради която Близнаците имат толкова много приятели – търсенето е огромно.

Те са забавни и наистина се интересуват от това, което се случва с техните приятели. Не чакат просто да приключите, за да започнат да говорят, те търсят решения на проблемите заедно с вас.
Близнаците са много социални и забавни. Те могат да превърнат непознат в свой приятел почти веднага.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари