IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юни

26 юни 2019 05 50

Денят и какво да очакваме в него?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалено сте критични, но предимно към околните, а не и към себе си. Запитайте се дали околните биха желали да чуят и биха се възползвали от „мъдрите“ ви съвети, преди да започнете щедро да ги раздавате. Заслужава ли си да хабите сили за нещо, от което няма реална полза?

Телец

Околните непрекъснато ще ви занимават със собствените си проблеми и даже ще се опитат да ви прехвърлят отговорността за собствените си решения. Заявете позициите си твърдо и не им позволявайте да ви манипулират. Не го ли направите, ще е за сметка на качеството на вашата работа.

Близнаци

През целия ден ще имате чувството, че някой „ви диша във врата“. Реално никой няма да се занимава или да следи вашата работа, но поведението на околните ще е натоварващо. Някой ще се оплаква, друг ще мрънка, трети ще се вайка и изнервената обстановка ще ви създава усещане за несигурност. Изолирайте се, ако е възможно.

Рак

Занимание, с което от известно време „тъпчете на едно място“ изведнъж ще получи подходящи условия за бърз напредък. Възползвайте се, но не се надявайте нещата да се получат прекалено бързо. Важното в случая е, че все пак сте се отместили от нулевата позиция.

Лъв

Постъпка на колега или изказване на шефа ще засегне чувството ви за справедливост. Може да решите, че се опитват да накърнят интересите ви и да започнете да търсите врагове там, където ги няма. Преценете дали и до колко въпросните хора са на нивото ви и ще се сетите как трябва да реагирате.

Дева

Без видима причина сте прекалено мнителни днес. Непрекъснато може да изпитвате съмнения към думите на околните и да търсите „задна мисъл“ в изказванията им. Не го изричайте гласно, ще оскърбите някого незаслужено. Недоверието ви вероятно е следствие от преумора. Изберете тихо местенце сред природата, където бихте могли да възстановите душевното си равновесие.

Везни

Не се опитвайте да постигнете целите си по заобиколни пътища. Всичко, което се стараете да избегнете днес ще ви се стовари с още по-голяма сила утре. Колебанието ви пречи, изяснете причините за неувереността си и ще се освободите от нея.

Скорпион

Говорете онова, което се очаква от вас, а не онова, което мислите, ако не искате да настроите всички срещу себе си. Днес бихте могли да направите много, ако не се конфронтирате и не се опитвате да опровергавате всички. Малко такт и сговорчивост няма да са ви излишни.

Стрелец

Изведнъж ще се окажете в средата на няколко проблема, всички сложни и всички свързани помежду си. Не се опитвайте да разплетете възлите, ако можете да ги разсечете с „дамоклиев меч“. Потърсете причината или причинителят на интригата, след това ще е лесно.

Козирог

Необходимостта да намерите нещо важно, предмет или документ, ще ви принуди да поставите идеален ред около себе си. Амбицирани да се справите буквално ще „овършеете“ всички чекмеджета и етажерки. Награда за труда ви ще е намирането не само на това, което търсите, но и на още няколко неща, които са в списъка на „безследно изчезналите“.

Водолей

Няма да е лесно да намерите общ език с околните днес. Те ще ви изглеждат подозрителни, вие пък ще им изглеждате самонадеяни. Намалете разговорите до колкото е възможно, ограничете ги само до професионални теми. Всичко друго, казано от вас, може да стане повод за клюка.

Риби

Ще се наложи да се справите със сложна финансова схема, която ви засяга косвено. Пряко е свързана с по-възрастни роднини. Помислете дали участието ви няма да предизвика вражда с някой друг и, ако се налага, опитайте се да обсъдите ситуацията с всички страни, които биха имали отношение към въпроса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари