IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 юли

19 юли 2019 06 00

Какво ви чака в последния ден от работната седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През първата половина от деня обстоятелствата или хората около вас ще ви принудят да действате с по-интензивно темпо. Настроението ви ще е нестабилно. Следобед ще разполагате с време. Използвайте го за систематизиране на бъдещите си планове.

Телец

Част от рутинните задължения ще се осъществяват доста трудно. Може да получите усещането, че се въртите в затворен кръг. Опитайте да приложите нестандартен метод. Днес ефектът от експериментите ви ще е необичайно добър.

Близнаци

Общителни сте и присъствайки на някакво публично мероприятие ще се запознаете с нови хора. С някои от тях връзката ви ще продължи дълго и ще е полезна. Преценявайте изказванията си, защото може да ви разберат погрешно и да си съставят за вас лошо мнение.

Рак

Привлекателни сте и през целия ден ще сте обект на засилено внимание, което ще повиши самочувствието ви. Енергетиката ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към изглаждане на конфликтите от личен характер, а не към уреждане на делови и междуколегиални отношения. Критиките, дори незначителни и основателни, ще ви създадат врагове.

Лъв

Интуицията ви е силна и ще ви помогне да намерите правилно решение в случаите, в които не разполагате с достатъчно информация, знания и опит. Въздържайте се от импулсивни постъпки, за които бихте съжалявали. Не е изключено да получите мил подарък или да спечелите награда от моментна лотария.

Дева

Не разчитайте на подкрепа от близките си. Независимо че сте наясно с целите си, те няма да приемат мотивите ви. Фактът, че не ви разбират ще се отрази на реакциите ви и всичко може да ви изглежда прекалено лошо или прекалено оптимистично. Няма да напреднете, ако залитате в крайности, но може да забележите детайли, които до момента са ви убягвали.

Везни

Предобед може да сте леко разсеяни и хаотични. Осигурявайте си регулярни почивки, ще подобрите концентрацията си и ще успеете да отхвърлите текущите занимания. Тонусът ви постепенно ще се повишава и в ранния следобед усмивката и доброто ви настроение ще са заразителни за околните. Ще впечатлите приятно хора, с които общувате за първи път.

Скорпион

Както енергетиката, така и творческият ви потенциал са силни. В състояние сте да сътворите истинско произведение на изкуството от съвсем обикновени неща и да съчетаете по правилен начин компоненти, които изглеждат несъвместими. Имате нужда от вълнуващи емоции. Осигурете си ги в присъствието на любимия човек.

Стрелец

Рутинните задължения ще ви отегчат, но в никакъв случай няма да ви затруднят. Във възможностите ви е да разнообразите деня си. След като се справите със „задължителната програма“ ще разполагате с време за кратко пътуване към непозната географска или историческа местност. Ще възстановите силите си и ще научите нещо ново.

Козирог

Уреждането на битови и административни въпроси ще ви отнеме повече време отколкото предполагате. А и на моменти ще ви образува нерви. Не лекувайте стреса с шопинг-терапия, защото ще се снабдите с абсолютно ненужни вещи и ще нарушите финансовия си баланс.

Водолей

Ще получите висока оценка и комплименти за постигнатото до момента. Ще се отразят положително на самочувствието ви, но е желателно да избягвате проявите на самонадеяност. Ще навредят на деловите ви отношения. Що се отнася до личните и романтичните, не е изключено да се наложи провеждането на някои неприятни разговори.

Риби

Съвсем незначителни на пръв поглед факти и събития ще провокират въображението ви. Ще се сетите как да приложите оригинални решения спрямо обичайни казуси. Концентрацията, обаче, няма да е най-силната ви страна. Използвайте стария, консервативен и доказал ефективността си метод на записването, за да съхраните идеите си и да се възползвате от тях след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари