IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Бон Джоуви ще има тежка година – стяга цели три сватби

22 април 2024 08 30

След двамата му сина Джеси и Джейк, сега и дъщеря му Стефани се сгоди!

Джон, Доротея и Стефани през 2010 г.Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Бон Джоуви потвърди, че дъщеря му Стефани Бонджови ще се омъжва, след като намекна, че му предстои тежък сватбен сезон тази година. 30-годишната Стефани е най-голямото дете на 62-годишния певец.

Преди два месеца Джон намекна, че Стефани също се е сгодила, когато сподели, че е написал песен за нея, наречена Kiss The Bride. Сега рок звездата официално обяви, че дъщеря му си има годеник, без  да разкрива името му, и каза че той е композирал песента за предстоящата ѝ сватба.

„Написах малка песен, когато тя беше на пет години, наречена I Got The Girl, в албум, наречен Crush, в който имаше It's My Life. Сега тя е на 30 години и ще се омъжва!“, възкликна той в предаването „Тази сутрин“ на ITV.

Информацията за предстоящата сватба на Стефани идва на фона на двата предишни годежа на двама от тримата синове на Джон – Джак и Джеси.

Колкото  до Kiss The Bride – тя е написана за предстоящия албум на Джон Forever, който е планиран да бъде пуснат на необявена дата тази година. „И така, в записа има песен, наречена Kiss The Bride, която е трогателна за мен, като баща“, каза той емоционално.

Той за първи път обсъди мелодията през февруари, като каза: „В новия ми албум има песен, която съм написал за дъщеря ми и тя все още не е чула.  Обещавам ви, че това е сватбената песен на следващите 100 години“, каза той пред Access.

Джон споделя четирите си деца – Стефани, Джеси, Джейк и Ромео – със съпругата си Доротея Хърли, за която е женен от 1989 г.

Джейк е сгоден за актрисата от сериала Stranger Things Мили Боби Браун, която е на 20 години, от април 2023 г., като двамата излизаха повече от година преди годежа.

Джеси също има сватбени планове в близкото бъдеще, тъй като предложи брак на приятелката си Джеси Лайт през 2022 г. след четиригодишна връзка.

Джон и

Джон и Доротея на гала на принц Уилям в двореца Кенсингтън през 2013 г. Снимка: Getty Images

Стефани до голяма степен стои далеч от общественото внимание от 2012 г., когато едвам оцеля след свръхдоза хероин на 19-годишна възраст в колежа Хамилтън в северната част на щата Ню Йорк.

Тя беше открита нереагираща в стаята си в общежитието заедно със свой състудент, но и двамата успяха да преживеят изпитанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi

Джейк се изявява  като актьор и продуцент и макар годежа си на крехка възраст, баща му е убеден, че с Мили ги чака щастлив семеен живот, подобен на техния с любовта му от гимназията  – Доротея.

Джеси пък се изявява като отличен бизнесмен. Той създаде марка за вино – качествено розе преди няколко години заедно с баща си и бранда му се развива доста успешно.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари