IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Ким Кардашян ѝ писна от Тейлър Суифт и иска певицата да я остави на мира

26 април 2024 12 30

Появи се нова песен на Суифт, за която се смята, че е написана именно за риалити звездата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Свадата между Ким Кардашян и Тейлър Суифт сякаш бе позатихнала през последните години, но искрата отново бе запалена след пускането на албума The Tortured Poets Department преди няколко седмици.

34-годишната Суифт изненада дори най-големите си фенове на 19 април, когато пусна двоен албум само два часа след 11-ия си студиен запис. TTPD: The Anthology се появи онлайн и една песен хвана вниманието на слушателите, които веднага я свързаха с враждата между Тейлър и Ким Кардашян.

Песента се казва thanK you aIMee, в която Суифт пее за изправянето си пред тормоза, а текстът, съчетан с трите главни букви в заглавието – KIM, накараха феновете да помислят, че всичко е насочено към градинката на основателката на SKIMS. Източник заяви пред списание People, че Ким няма да отговори публично на нападките, но иска от Тейлър да я остави на мира и да продължи напред с живота си.

„Ким не разбира защо Тейлър продължава да повтаря тази ситуация. Буквално минаха години“, казва близък до риалити звездата.

В припева на thanK you aIMee Суифт пее „През цялото време, докато ти се опитваше да ме сломиш, аз създавах нещо/ И не мога да ти простя за начина, по който ме накара да се почувствам/ Кълнях те на глас, Ейми, гледайки към нощното небе, докато кръвта ми кипеше/ Но няма да забравя начина, по който ме излекува“.

Малко по-късно Тейлър променя текста и пее „През цялото това време, докато се опитваше да ме сломиш, опитите ти бяха напразни/ Нашият град изглежда доста малък от върха/ Крещях благодарности към теб, Ейми, гледайки към нощното небе и звездите бяха великолепни/ Защото не мога да забравя начина, по който ме излекува“.

Песента също така намеква за Суифт, която премахва всякакви реални определящи улики за кого е песента, заедно с нейното признание „Промених името ти“, за което феновете вярват, че е препратка към парчето, изследващо нейната свада с Кардашян.

Всичко започва през 2016 година, когато бившият съпруг на Ким, Кание Уест, пее в песента си Famous, че е правил секс със Суифт и така тя става известна. Рапърът твърдеше по това време, че колежката му е чула текста предварително и е дала своето одобрение да бъде включена в него по този начин.

Официално изявление от говорител на Тейлър обаче разбуни духовете, казвайки че тя никога не е била наясно с истинския текст. Ким Кардашян защити тогавашния си съпруг, пускайки преправен запис от телефонен разговор между него и Суифт в опит да докаже неговата страна от историята. Въпреки отчаяните опити да изчисти името му, от записа става ясно, че Уест наистина не споменава частта от текста, в която твърди, че е направил Тейлър известна.

През 2019 година Кардашян заяви, че всички са продължили напред и са оставили враждата зад гърба си. Суифт обаче отрече твърденията и каза, че връзката между тримата не е заздравена.

„Би било хубаво, ако получавахме извинение от хората, които ни тормозят. Но може би това, което аз ще получа, е удоволствието, че знам, че мога да оцелея след такова нещо и да се издигна въпреки него“, каза тя в интервю за Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@mydearnikes)

Съвсем наскоро, в профила си за списание TIME, от което беше избрана за човек на годината, Тейлър каза, че цялата тази ситуация я е сринала психически до нива, които досега не е достигала. „Имате напълно измислена времева рамка и незаконно записано телефонно обаждане, което Ким Кардашян редактира и след това пусна, за да каже на всички, че съм лъжкиня“, споделя изпълнителката.

Суифт разкрива, че се преместила в чужда страна, не е напускала къщата си под наем в продължение на година. Страхувала се да говори по телефона и отблъсквала хората в живота си, защото не вярвала на никого. „Сринах се много, много жестоко“, признава звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

След издаването на албума The Tortured Poets Department, 14-кратната носителка на „Грами“ написа в социалните мрежи, че колекцията от песни отразява събития, мнения и чувства от мимолетен и фаталистичен момент във времето – такъв, който бил едновременно сензационен и скръбен в еднаква степен.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари