IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин и близнаците му Матео и Валентино се наслаждават на ваканция в Япония

24 април 2024 14 40

Певецът сподели моменти от първите си часове в Страната на изгряващото слънце в социалните медии

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

По-големите деца на Рики Мартин станаха негови неразделни спътници в приключенията по целия свят. 15-годишните близнаци Матео и Валентино са пътували с баща си до различни кътчета на планетата по време на неговото турне. След поредица от успешни срещи и специално участие на концерта на Мадона, пуерториканският певец беше придружен от двете си по-големи деца и в Страната на изгряващото слънце.

Чрез социалните си медии изпълнителят на La Mordidita даде бегла представа за началото на това приключение, от чакането да се качат на самолета, който ще ги отнесе до японските острови, до първите им часове в тази далечна азиатска страна. В допълнение към близнаците, важно е да се отбележи, че Рики споделя попечителството над по-малките си деца, Лусия и Рен, съответно на пет и четири години, с бившия си съпруг Джван Йосеф.

В историите си в Instagram певецът сподели няколко видеоклипа, преди да тръгне на пътешествие със синовете си, към които се обърна за подкрепа по време на триумфалното си турне и раздялата си със своя съпруг. Клиповете показват Рики в игриво настроение със синовете си Матео и Валентино, които се присъединяват към забавлението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

В другите си истории певецът сподели и първите си снимки и видеа от Токио, столицата на Япония. Певецът разкри, че едно от първите му туристически посещения е било в храма Мейджи в квартал Шибуя.

Това не е първият път за Мартин в Япония. Това изглежда става една от любимите му дестинации всеки път, когато завършва свое турне. През 2016 г. той посети страната след приключване на One World Tour, така че може да се каже, че едно пътуване до тази азиатска страна е като балсам след интензивен работен режим от няколко месеца.

В скорошно интервю за премиерата на неговия сериал Palm Royale, Рики разказа за по-големите си деца, с които има силна връзка. На въпрос какво е да отглеждаш тийнейджъри, той отговори: „Прекрасно е, те не искат да си тръгват, те са с мен през цялото време. Аз отивам на турне и те идват с мен, защото имаме преподаватели, които също пътуват с нас. След пандемията Zoom прави нещата много по-лесни…“, разкри певецът пред Despierta América (Univision).

На въпрос за живота с момчетата, Рики Мартин каза, че е бил искрен с тях, откакто вече не са деца. „Харесва ми, че сме толкова задружни и че задават всички въпроси, които имат, че отговорите са прозрачни и верни“, добави певецът, който спомена и другите си две най-малки деца. „И очевидно имам Лусия и Рен… Имам енергията и сме здрави, така че всичко е прекрасно.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари