IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа – Джесика Бийл заведе синовете си на турнето на Джъстин Тимбърлейк

2 май 2024 17 50

Момчетата показаха, че са най-големите фенове на татко

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк имаше няколко специални гости, които му ръкопляскаха от трибуните в началото на неговото турне.

На 30 април 42-годишната му съпруга, Джесика Бийл, сподели снимки в социалните мрежи, на които позира с двамата им синове – 9-годишния Сайлъс и 3-годишния Финиъс. Момчетата, разбира се, са с гръб към камерата, спазвайки семейната традиция все още да не показват лицата си онлайн. Те, заедно с майка си, са зад кулисите и показват, че са най-големите фенове на известния си баща, обличайки се в неговата колекция дрехи. От своя страна, Бийл коленичи до синовете си, държейки светещ микрофон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Гордата майка също така включи самостоятелна снимка на синовете си, които отново са с гръб към камерата и показват концертните си тоалети. На третата снимка 43-годишният Тимбърлейк е прегърнал съпругата си, а двамата се гледат влюбено зад кулисите на концерта.

„Семейно събитие за всички“, написа Джесика в описанието.

През февруари Джъстин Тимбърлейк сподели личен момент от живота си като баща на две деца, докато гостуваше в предаването на Греъм Нортън.

„Имам две прекрасни деца, които ми изпиват силите“, пошегува се изпълнителят, след което добави в малко по-сериозен тон, че за нищо на света не би заменил живота с Бийл и двете им момчета.

В чест на тазгодишния Свети Валентин Джесика Бийл сподели серия от снимки в своя Instagram, за да отпразнува както любовта към съпруга, така и тази към синовете си. В поредицата бяха включени два зимни кадъра, на които Тимбърлейк си играе с Финиъс в снега, както и в готовност за спускане със ски. Финиъс и Сайлъс също така са снимани в гръб, докато се наслаждават на закуската си и гледат филм у дома.

„Свети Валентин х3“, написа Бийл в описанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

През март тази година стана ясно, че актрисата подготвя първата си детска книжка, A Kids Book About Periods, която ще обяснява сериозни теми по начин, подходящ за деца. Една от тях е свързана с женския цикъл. Въпреки че е майка на две момчета, Бийл споделя, че говори с тях открито по този въпрос, за да ги подготви за бъдещето, когато могат да имат приятелки и дъщери.

Джесика Бийл сподели секси снимки на съпруга си Джъстин Тимбърлейк

Джесика Бийл отпразнува рождения ден на Джъстин Тимбърлейк със забавно видео

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк със снимка на синовете си

Когато беше попитана как говори с Финиъс и Сайлъс относно цикъла, Бийл сподели, че все още търси правилния начин, но не се е отказала от тази тема.

„Нямам всички отговори на света, но смятам, че е най-добре да им кажа какво се случва с мен, как се чувствам. Опитвам се да го направя по начин, който ще им осигури вярна, биологична и достоверна информация. Но също така се опитвам да не ги обърквам или плаша“, казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Относно написването на първата си книга, Джесика споделя, че се вдъхновила още в началото на 30-те си години, когато решила, че иска да създаде семейство, но все още не е знаела какво се случва с цикъла ѝ и сметнала за добре да се информира. „Винаги съм смятала, че трябва да нормализираме разговорите по тази тема и като родител, пишейки тази книга по най-естествения начин, се опитвам да ангажирам децата в този разговор“, казва тя пред списание People.

A Kids Book About Periods ще бъде налична на пазара от 7 май. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари