IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи и Камила Алвес доведоха децата си на червения килим

26 април 2024 16 30

Актьорът споделя как бащинството му е помогнало в кариерата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фамилия Макконъхи е едно стилно и красиво семейство. 

Целият известен клан стъпи на червения килим, когато Матю и Камила Алвес Макконъхи доведоха децата си в Остин, Тексас, за галата Mack, Jack & McConaughey. Двамата влюбени, които сформират едно от най-стабилните семейства в Холивуд, са родители на 15-годишния Леви, 14-годишната Вида и 11-годишния Ливингстън.

Матю Макконъхи,

Леви, Матю, Ливингстън, Камила и Вида Макконъхи. Снимка: Getty Images

Благотворителната вечер се организира с цел събиране на средства за деца в нужда и е част от детската фондация, която Матю съосновава с кънтри певеца Джак Инграм и футболния треньор Мак Браун. Носителят на „Оскар“ се облече в тъмносин костюм със светлосиня риза, докато Камила изглеждаше великолепно в черна рокля без презрамки, украсена с бляскави детайли. Синовете им също избраха да бъдат официални, като Леви и Ливингстън се облякоха съответно в бордо и черен костюм. 

Що се отнася до принцесата в семейството, Вида, тя заложи на пастелно розова рокля, носейки косата си пусната назад, точно както майка ѝ.

Но чувството за стил не е единственото нещо, което Матю и Камила, които се женят през 2012 година, предават на децата си. Както актьорът казва по-рано пред E!News, „Един от най-добрите уроци, които мога да дам на децата си, като баща, е да им покажа как да обичат майка си“. 

Матю Макконъхи,

Снимка: Getty Images

„Когато готвите в кухнята, как се отнасяте един към друг, как спорите, как показвате привързаност – с мотивация, поздравления, аплодисменти, мили думи. Това са много хубави уроци за нашите деца, независимо дали те показват, че ги виждат, или не. Не си им дал вербален адрес, но те виждат какво правиш и го запомнят“, казва Макконъхи.

И като баща, който е готов винаги да се учи, актьорът получава ежедневни уроци от децата си. „Леви постоянно ме учи на съображение. Той е много съобразителен млад мъж и това ме впечатлява у него“, казва той.

Матю Макконъхи,

Снимка: Getty Images

И докато Вида е описвана като „истински миротворец“ и е научила баща си на важността от прошката, то Ливингстън е човекът, който напомня на Матю за силата на абсолютния фокус върху целта.

„Започваш да виждаш и да разглеждаш света през призмата на децата. И в един момент започваш да имаш мечти, пречупени през тази същата призма“, казва актьорът.

В интервю за списание People Макконъхи сподели, че бащинството го е направило по-добър актьор. По думите му, начинът му на разказване на истории на екрана се е променил след раждането на Леви, Вида и Ливингстън, защото е трябвало да измисля различни заобиколни начини, по които да обяснява работата си, когато те са били по-малки.

Давайки пример със сериала „Истински детектив“, където има доста брутални сцени, неподходящи за деца, Макконъхи споделя, че е трябвало да стане истински разказвач на приказки за лошите, добрите и злите хора, да намери подходящите думи, за да им поднесе историята по най-добрия и подходящ за тях начин.

Според актьора, с напредването на възрастта и на трите му деца, той е осъзнал, че никога не е работил по проект, който да е подходящ за тяхната възраст.

„Когато станеш родител, какво гледаш? Това, което гледат децата ти, което ми показа, че не съм бил част от анимационен филм. Никога не съм озвучавал“, казва Макконъхи.

Именно затова той подписва сделка да участва в анимацията Sing през 2016 година, където работи заедно с Тарън Еджъртън, Скарлет Йохансон и Тори Кели, озвучавайки коалата Бъстър Муун.

„Децата ми сметнаха това за много готино. Помня как седях с тях на премиерата и ги чаках да осъзнаят, че всъщност чуват моя глас от екрана. Беше много готино за тях и това беше нещо, което направих за тях – и за детето във всички нас“, допълва Макконъхи

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари