IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек публикува непоказвани снимки от сватбата й с милиардера Франсоа-Анри Пино

26 април 2024 17 40

Актрисата ни припомни каква зашеметяваща булка е била за 15-ата годишнина от брака си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек почете 15-ата годишнина от брака със съпруга си – френския милиардер Франсоа-Анри Пино, със сладки ретро снимки от тяхната бляскава сватба. Актрисата от „Фрида“ влезе в Instagram в сряда, за да сподели непоказвани кадри на себе си като булка, както и на бизнесмена – като младоженец в чест на годишнината.

„Няма думи, които да обяснят благословията да намериш сродната си душа“, надписа тя снимките от сватбения им ден през април 2009 г.  „За всички вас, които я открихте, никога не я приемайте за даденост. За всички вас, които не сте, никога не се отказвайте. Наздраве за един от най-добрите дни в живота ми.“

Първата снимка показва 57-годишната Хайек, облечена в нещо, което изглеждаше като бял корсет, докато гледа настрани. Тя е оформила косата си в пригладен кок за големия си ден.

Друга черно-бяла снимка показва двете сватбени рокли на актрисата, висящи на стойка за дрехи. Снимките са от втората сватбена церемония на двойката през април 2009 г.

Хайек завършва въртележката си със сладък кадър на нея и 61-годишния Пино до олтара, докато той поставя диамантена брачна халка на пръста ѝ.

Двамата вдигнаха грандиозно сватбено тържество пред любимите си хора, месеци след като вече бяха сключили брак в съда в Париж на Свети Валентин през 2009 г.  
Хайек вече е говорила за сватбата си, признавайки, че е отказала на две от предложенията на Пино.

Хайек и Пино се запознаха през 2006 г. Актрисата веднъж каза: „Срамувам се да призная колко пъти трябваше да ме моли да стана негова жена“, каза тя по време на интервю за Times of India през февруари 2021 г.

Дори когато става дума за сватбата им в съда, тя разкри, че е трябвало да бъде „влачена“ до олтара от близките си. „Просто близките ми ме заведоха в съда“, сподели тя. „Родителите ми, брат ми, всички се надигаха срещу мен. Имах фобия от брака.“

Въпреки това Салма с удоволствие по-късно е осъзнала, че няма промяна в това да излиза с Пино и да бъде омъжена за него. Актрисата винаги говори много хубави неща за съпруга си, твърдейки, че се е „омъжила за правилния човек“.

Модният магнат има един брак зад гърба си, от който има две деца – Матилд и Франсоа-младши. Освен това той има и извънбрачен син от супермодела Линда Еванджелиста – Августин, а със Хайек са родители на 16-годишната Валентина Палома.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари