IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова показва стегнат корем 40 дни след раждането на втората си дъщеря

26 април 2024 14 50

Годеницата на Ники Михайлов демонстрира топ форма в Милано

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Малко повече от един месец след раждането на втората си дъщеря Борислава, Николета Лозанова показа, че изобщо не е изгубила добрата си форма, въпреки тежката си бременност.

Годеницата на Николай Михайлов сподели няколко инфлуенсърски (рекламни) кадри от столицата на модата – Милано в своя Instagram профил, на които се вижда, че тялото ѝ е все така стройно и стегнато.

На една от снимките Николета позира с бебешка количка на известен бранд, чийто бежов цвят е съчетала с цвета на своята дълга рокля. На  друг кадър Лозанова позира  в асансьор в “Armani Hotel Milano“, като е облечена по разкопчани дънки и къс бял топ, разкривайки плоския си корем.

Припомняме, че Лозанова, която в миналото беше омъжена за друг бивш футболист, а именно Валери Божинов, от когото има 12-годишна дъщеря Никол, роди в началото на март месец т. г. Бебето Борислава, което е първородно за Ники, е кръстено на неговия баща – бившия президент на БФС и противоречива фигура  в българския футбол – Борислав Михайлов.

Любопитна подробност е, че плеймейтката Николета имаше връзка с Михайлов далеч преди да срещне Божинов, а след развода си с Валери, тя отново се събра с „любовта на живота си“, както неведнъж е описвала Николай. Въпреки това двамата бивши футболисти си останаха в близки приятелски отношения.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари