IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Карибски пирати“ поема нов курс, но без Джони Деп

27 март 2024 11 00

Продуцентът планира да събере нов актьорски състав

Снимка: БГНЕС

Продуцентът Джери Брукхаймър обяви планове за рестартиране на франчайза на Карибските пирати. Джони Деп и Марго Роби обаче няма да участват в снимките на филма.

Известно е, че Брукхаймър не разкрива точното време на началото на производството. Той планира да рестартира поредицата „Карибски пирати“ с нов актьорски състав, за да направи „по-лесно да се съберем на снимачната площадка и да не се налага да чакаме определени изпълнители“.

Между другото, въпросът за участието на Джони Деп в новите части на „Карибски пирати“ беше поставен под въпрос след началото на дългата и много неприятна съдебна битка на актьора с бившата му съпруга Амбър Хърд. 

Тя го обвини в малтретиране и домашно насилие. Последваха дълги съдебни дела, а Деп приключи с филмовата си кариера. Звездата бе откъснат от няколко поредици, в които участва и първият голям проект се оказа направен в Европа. Актьорът участва във филма „Жан дю Бари: Фаворитката на краля“ с Джони Деп и Майуен льо Беско.

Продукцията бе показана в Кан, където присъства и Деп, който заяви, че никога не се е махал от киното, а по-скоро процесът е бил обратен.

След скандалните дела кариерата в киното на Амбър Хърд също затихна. Участието ѝ във втората част на „Аквамен“ беше силно ограничено.

Преди месец излезе информация, че Disney обмисля да върне актьора във франчайза, но не като главен герой, а като второстепенен. Тогава излезе информация, че главният герой ще е хаитянка.

Джони Деп имаше изключителен принос за успеха на франчайза. Той получи номинация за „Оскар“ за изиграването на пирата Джак Спароу. за първата част „Карибски пирати: Проклятието на черната перла“ от 2003 г.

След успеха на продукцията, се появиха и следващи серии през 2006, 2007, 2011 и 2017 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари