IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдебната сага между Венета Райкова и Юксел отива в Страсбург

26 април 2017 07 40

Бившата тв водеща се закани да осъди държавата

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Венета Райкова има намерение да съди България в Страсбург заради делото, което заведе срещу нея водещият на новините на bTV Юксел Кадриев.

Както е известно, Кадриев осъди Райкова заради излъчен репортаж с бившата му съпруга, като сумата е 30 000 лева. Блондинката разкри преди няколко месеца, че апартаментът ѝ е запориран от частен съдебен изпълнител.

Телевизионерката твърди, че до този момент не е дала и лев на колегата си и чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

„Много адвокати ме съветват да си търся правата в Страсбург, ако този фарс продължава и не ме допуснат до трета инстанция. Да си търся правата там и да осъдя държавата. Нелепо е да ме накарат аз да нося отговорност за чужда вина. Думи, казани от друг човек в телевизия, решила да излъчи епизода и режисьор, който е монтирал интервюто. Абсурдно е да съдят мен!“, заяви пред „България Днес“ Райкова.

Междувременно Венета работи над четвъртата си книга, която носи заглавие „Вендета“. Венета споделя, че това е най-смелата ѝ творба до момента, в която ще разкрие много тайни, които остават скрити от телевизионните зрители.

„Моите книги са художествена измислица. Никога не казвам кои са реалните личности, които стоят зад характерите в книгите ми. Това е много важно да се знае. Когато хората четат книгите, те разпознават реалните герои. Чрез действието в книгата читателите ще разберат какво реално се случва в телевизионните среди. Как някои предавания получават договори заради това, че продуцентът им връща част от бюджета, който е получил за това предаване, на шефа на телевизията. Всичко това става тайно, „под масата“. Скоро ще отбележа 25 години трудов стаж. Видяла съм много неща, имам много натрупана информация през тези години и затова книгите ми се четат толкова, защото всичко в тях е достоверно“, разказва блондинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари