IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 април

23 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Освободете се от зависимостите, които ви пречат. Осъзнайте грешките от миналото, анализирайте ги и организирайте действията си така, че да не позволите да ви влачат назад.

Телец

Обстановката в екипа ще е доста конфликтна. Някой непрекъснато ще се опитва да капризничи, да „дърпа чергата към себе си“ или да напредва за чужда сметка. Изразете мнението си ясно и категорично, но без да се опитвате да „раздавате правосъдие“.

Близнаци

В процеса на текущата работа ще ви предложат да се включите в допълнителна и то доста интригуваща задача. Много внимателно и самокритично преценете дали сте в състояние да „носите две дини под една мишница“.

Рак

Ще ви е трудно да се ориентирате в ситуациите, в които попадате. Установите ли, че не разполагате с достатъчно информация за обстановката и тенденциите, не стигайте до крайни и необратими решения.

Лъв

Проявете разбиране спрямо изискванията и по-точно спрямо претенциите на колегите си, независимо дали сте на ръководна или на изпълнителска позиция. Ако прецените, че са обективни и постижими, съдействайте максимално за удовлетворяването им.

Дева

Ефективността ви е пряко свързана с нивото на лична организация. Игнорирайте всички странични занимания, които можете да избегнете или се отразяват негативно на концентрацията ви. Стремете се към спазване на предварително уговорените срокове.

Везни

Избягвайте местата, където има струпване на много хора и то безконтролно. Не посещавайте криминогенни райони в тъмната част от денонощието. Съществуват предпоставки за инцидент.

Скорпион

Придържайте се към целите си, но по начин, по който не бихте накърнили чужди интереси. Желанията и възможностите ви няма да са в абсолютен синхрон, но с част от набелязаните задачи ще се справите без много зор.

Стрелец

Изслушвайте всички прекалено привлекателни оферти и предложения със здравословна доза недоверие и предпазливост. Истината ще е доста далеч от първоначалните описания и е възможно някой да се опитва да ви въвлече в съмнителна сделка.

Козирог

Ще се наложи да отстоявате позициите си, но за целта ще са ви нужни неоспорими аргументи. Преценете дали наистина разполагате с такива, провеждайте споровете си без излишни емоции и ако установите, че доказателствата ви не са особено убедителни, е за предпочитане да отложите дискусията.

Водолей

Бъдете особено внимателни при преместване от едно място на друго, независимо дали ще го правите пеша, с обществен или със собствен транспорт. Проявете търпение и съобразителност, ако попаднете на инцидент или конфликтна ситуация, за да избегнете негативните последствия.

 

Риби

Придържайте се стриктно към правилата, особено ако сте ангажирани с търговски и финансови сделки. Не участвайте и не предизвиквайте конфликти с представители на държавната администрация и изпълнителната власт. Няма да ви създадат умишлени проблеми, но ще забавят работата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 1 седмица )