IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърс Броснан одобрява Арън Тейлър-Джонсън като следващия Джеймс Бонд

27 март 2024 14 50

Звездата от „Златното око“ смята, че Арън има нужните талант и харизма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пиърс Броснан даде одобрението си за идеята Арън Тейлър-Джонсън да стане следващият човек, който ще го наследи като Джеймс Бонд. От няколко дни се въртят информации в медиите на Острова, че 33-годишният британец е бил избран за ролята на стилния британски шпионин, създаден от писателя Иън Флеминг и че е пред подписване на договор за цели 4 филма.

70-годишният Броснан се изстреля до статута на световна суперзвезда именно влизайки в обувките на Бонд в четири филма, от „Златното око“ през 1995 г. до „Не умирай днес“ през 2002 г.

Сега, докато трескавите спекулации се натрупват около перспективата Тейлър-Джонсън да спечели ролята, Броснан любезно предложи подкрепата си. Пиърс, който е работил с Тейлър-Джонсън във филма The Greatest от 2009 г., каза пред RTÉ Radio 1, че „със сигурност би подкрепил този човек за ролята на агент 007“.

„Мисля, че човекът има нужните качества, таланта и харизмата да изиграе Бонд, до голяма степен“, добави Броснан в Шоуто на Рей Д'Арси. Всъщност той беше продуцент на драмата The Greatest, в който със Сюзън Сарандън участваха като семейна двойка, скърбяща за смъртта на техния син тийнейджър, изигран от Тейлър-Джонсън.

Поглеждайки назад към филма, Броснан си припомни, че: „Арън беше най-великият в този филм. Това е прекрасен филм с Арън, Кери Мълиган, Сюзън Сарандън и мен“.

Съветът на Броснан към Тейлър-Джонсън за поемането на емблематичната роля на Бонд е: „Бъди смел, излез от зоната на комфорта и приятно прекарване. Просто давай. Можеш да го направиш!“

След Броснан ролята на Бонд премина в ръцете на британеца Даниел Крейг, който направи незабравимия си дебют като 007 в „Казино Роял“, с което постави началото на собствената си гръмотевична серия в пет филма.

Сега, когато Крейг се оттегли от ролята, започна търсенето на подходящ сърцеразбивач, който да го замести, а Тейлър-Джонсън е най-големият фаворит за емблематичната роля.

Джордж Лейзънби, който изигра Бонд във филма от 1969 г. „В служба на Нейно Величество“, също даде своето твърдо одобрение за потенциалния кастинг на Тейлър-Джонсън. Лейзънби каза пред TMZ, че смята, че Арън ще може да предаде твърдото острие на Бонд, както и че ще бъде привлекателен за жените и ще бъде умел в необходимата каскадьорска работа.

 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари