IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна ваканция – Тейлър Суифт и Травис Келси почиват с Джиджи Хадид и Брадли Купър

25 април 2024 14 30

Оказва се, че приятелството на двете дами продължава да е все толкова силно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт е известна със своя звезден антураж от приятелки, който включва Селена Гомес, Блейк Лайвли, Кара Делевин, Лили Олдридж, Карли Клос и Джиджи Хадид. Всички те често могат да бъдат забелязани заедно както на вечери, така и по концерти. Разбира се, често Суифт е на сцената, докато приятелките ѝ припяват песните ѝ от трибуните. Оказва се обаче, че известните дами намират време и да се забавляват извън работно време, включително с общи романтични ваканции.

В момента Суифт си почива от световното си турне Eras, което ще бъде подновено съвсем скоро с концерти в Европа. Докато обмисля как да забавлява публиката на Стария континент, тя отдели време за любимия си – Травис Келси, който пък излиза от доста успешен сезон в NFL, печелейки Супербоул за втора поредна година с отбора си „Канзас Сити Чийфс“. И докато двамата предпочитат да държат връзката си далеч от публичното пространство, то феновете могат да разчитат на майката на спортиста – Дона Келси, за да получат малко повече подробности от личния им живот.

На 24 април Дона сподели пред медиите, че синът ѝ й е изпратил снимка от красивия ваканционен град Кармел в Калифорния, където Травис и Тейлър се наслаждават на плажа и хубавото време заедно с Брадли Купър и приятелката му Джиджи Хадид. Г-жа Келси допълни, че именно по време на почивката синът ѝ разбрал, че актьорът ще се появи на едно и също събитие заедно с майка му.

Когато Купър се присъедини на събитието във Вегас с камиона си за бързо хранене Danny and Coops Philly Cheesesteak, Дона го посрещна топло и му каза „Травис ми съобщи, че ще дойдеш“.

Актьорът от „Маестро“ беше на терен, за да осигури обяд на почетните лица на събитието, които организаторите описват като група от 50 автентични и вдъхновяващи знаменити жени, активистки, бизнес лидери и експерти по начин на живот, които илюстрират възможностите на живота над 50. Кристина Апългейт, Пати Лабел, Рита Уилсън, Наоми Уотс, Марта Стюарт и Куин Латифа бяха сред почетените дами.

Дона допълни, че би било страхотно, ако Травис се беше присъединил към нея на събитието, но в момента той е зает с довършителните работи по предаването Are You Smarter Than a Ceelbrity?, което е продължение на известната поредица Are You Smarter Than a 5th Grader?, която беше популярна и у нас под името „Това го знае всяко хлапе“.

Що се отнася до Джиджи Хадид, тя е близка приятелка на Тейлър Суифт повече от десетилетие. Моделката за първи път бе свързана романтично с Брадли Купър през октомври миналата година. Хадид заяви пред медиите, че много се радва за приятелката си и връзката ѝ с Травис Келси.

През март Травис и Тейлър се насладиха на още една незабравима ваканция, когато заминаха за Бахамите по време на почивката на певицата от турнето ѝ Eras.

„Те останаха на Бахамите няколко дни. Почивката беше много наложителна и за двамата. Насладиха ѝ се напълно. Много са щастливи заедно“, казва източник пред списание People.

Двойката също така прекара време заедно, пътувайки международно заедно с турнето на Тейлър. Влюбените бяха забелязани в Австралия и Сингапур, доказвайки че вече не крият връзката си, но предпочитат да не говорят за нея.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари