IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суки Уотърхаус разголи тялото си няколко дни след раждането на първото си дете

9 април 2024 18 00

Моделът дари наскоро Робърт Патинсън с наследник

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Суки Уотърхаус показа тялото си след раждането на първото си дете, няколко дни след като потвърди, че вече е майка. Британският модел, актриса и певица дари с бебе дългогодишния си любим – актьора Робърт Патинсън.

Блондинката показа фигурата си след раждането, докато хвалеше тялото си за всичко, което е „постигнало“. Уотърхаус сподели своя снимка по следродилно бельо от марката Frida Mom в понеделник.

Тя държи бебешко шише, докато заема редица пози пред огледалото. 32-годишната красавица озаглави поста си в Instagram така: „Четвъртият триместър е… смиряващ! Следродилният период е изпълнен с вълнуваща радост, толкова много смях, сълзи, толкова много хормони! Гордея се с всичко, което тялото ми е постигнало, и се гордея с добротата и благодатта, които си дадох през този период на възстановяване.“

Засега Суки и Робърт не са разкрили името, пола и датата на раждане на детето си. В момента моделката се готви да се завърне на сцената с планирано изпълнение на музикалния фестивал Coachella. Тя трябва да се представи на сцената с концерти на 12 и 19 април.

Съобщението за раждането събра над 100 000 харесвания, както и коментари от известни приятели на Суки като светската личност Парис Хилтън и певицата Холзи.

Робърт и Суки за първи път сигнализираха за появата на своя първороден наследник миналата седмица, когато снимки, получени ексклузивно от DailyMail.com, ги показаха в Ел Ей на разходка с бебешка количка.

Двете звезди започнаха да се срещат през 2018 г., но държаха връзката си предимно далеч от светлината на прожекторите. Суки обяви бременността си на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември, като показа растящото си коремче на сцената. Тя и Робърт са сгодени от декември 2023 г.

Източник, близък до двойката каза наскоро пред списание People следното: „И двамата искат да се оженят. Това е важно за тях. Робърт се чувства голям късметлия. Връзката му със Суки е невероятна.“

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари