IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крие ли години – според Мел Би, Гери Хорнър е по-възрастна, отколкото твърди

23 април 2024 17 40

Двете певици от Spice Girls се държали хладно една с друга на 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според нови информации певиците от Spice Girls – Мел Би и Гери Хорнър са имали мразовита среща на 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм в събота вечер. Дамите, които през 90-те станаха известни с прякорите си Джинджър Спайс и Скеъри Спайс, отново са в обтегнати отношения, въпреки че се събраха за луксозното парти, организирано в Oswald's в Лондон, и позираха заедно за групова снимка с другите членове на групата – Ема Бънтън, Виктория и Мел Си.

На кадрите обаче се вижда, че Гери и Мел би са в двата края на редицата, а зад усмивките им има напрежение. Вестник The Sun твърди, че 51-годишната Гери и 48-годишната Мел Би не могат да се гледат след скорошно интервю на Мел Би, в което тя заяви, че Гери лъже за възрастта си от години, твърдейки, че Джинджър Спайс не е на 51 години, както казва.

Въпреки че пътуваха заедно по света в разцвета на групата, Скеъри Спайс твърди, че Джинджър Спайс винаги е криела паспорта си, така че тя „все още не знае“ на колко години е колежката ѝ от групата всъщност.

Според съобщенията Мел Би се опитала  да заглади отношенията си с Гери, но това не се е получило. Източник казва пред изданието: „Мел се опита да изглади нещата с Гери на партито, но това не се случи. Гери не изглеждаше заинтересувана да говори с Мел и стоеше възможно най-далеч от нея“.

Петте певици от Spice Girls – Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Хорнър – се събраха на  партито на Виктория и дори изпяха един от хитовете си – Stop, специално за звездните гости.

Миналия месец, говорейки с Оливия Атууд в нейния хит подкаст So Wrong It's Right, Мел Би призна, че „не вярва“, че Гери е родена през 1972 г., въпреки че миналата година отпразнува 50-ия си рожден ден, както и че според нея една  жена не трябва да крие възрастта си, а да я „прегърне“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари