IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Итън Хоук и дъщеря му Мая направиха рядка поява на червения килим

12 април 2024 14 30

За звездната премиера на техния нов филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Итън Хоук и 25-годишната му дъщеря Мая се появиха на червения килим заедно с актрисата Лора Лини на звездна премиера на техния нов филм Wildcat.

53-годишният актьор от „Големите надежди“ и най-голямата му дъщеря, която също е обещаваща актриса, се насладиха на очарователен момент на свързване между баща и дъщеря на червения килим в Angelika Theatre в Ню Йорк в четвъртък.

Итън показа стройна фигура в модерен сив костюм, а Мая беше зашеметяваща в смокингово сако и мрежеста пола. Двойката блесна с мегаватовите си усмивки, когато към тях се присъедини Лора Лини, облечена в черен костюм.

Новият филм на Итън, Мая и Лора е драма, съсредоточена около южняшкия писател Фланъри О'Конър. Итън режисира, а Мая и Лора си партнират в главните роли. По-интересното в случая е, че втората и настояща съпруга на Хоук – Робин е изпълнителен продуцент на проекта.

Итън и

Итън и Робин Хоук, Лора Лини и Мая Хоук; Снимка: Getty Images

Припомняме, че Робин беше бавачка на Мая и на брат ѝ Левон (който вече е на 22 години) по време на брака на Итън с холивудската звезда Ума Търман.

В крайна сметка той се влюби в Робин и се разведе с Ума, а впоследствие се ожени за бавачката, която също му роди две деца – момичета. Между Робин и Мая обаче няма никаква драма като тя се разбира отлично с мащехата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Levon Hawke (@levon_hawke)

Премиерата на Wildcat идва, след като Итън мина по същия червен килим заедно с бившата си Ума Търман 20 години след шокиращата им раздяла. Бившата двойка се появи на прожекцията по повод 40-ата годишнина на „Изборът на Софи“ в Музея за модерно изкуство, заедно със звездите на филма Мерил Стрийп, Кевин Клайн и Питър Макникол.

Итън

Итън и Ума; Снимка: Getty Images

Въпреки че Ума никога не е потвърждавала слуховете за аферата на бившия ѝ мъж, тя намекна, че между тях е имало „предателство“. Преди Хоук Търман беше омъжена за носителя на Оскар Гари Олдман от 1990 до 1992 г.

Междувременно Ума също наскоро участва в комедийния трилър The Kill Room заедно с дъщеря си Мая. Това бе първият път, когато актрисата от „Убий Бил“ се появи заедно с най-голямото си дете в игрален филм. За разлика от нея Итън е работил с Мая и преди.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари