IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски рожден ден – принц Луи навърши 6 години и получи нов портрет

24 април 2024 10 50

В социалните мрежи публикуваха и снимка на рожденика

Снимка: БГНЕС

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт благодариха на обществеността за посланията, изпратени по случай шестия рожден ден на най-малкия им син Луи.

Двойката, принц и принцеса на Уелс, публикува и снимка на Луи в социалните мрежи по този повод, на която в близък план е изобразен лъчезарният млад принц.

„Честит шести рожден ден, принц Луи! Благодарим ви за всички мили пожелания днес“, заявиха от офиса им в двореца Кенсингтън в X. Снимката е направена от Кейт в Уиндзор, където живее семейството. Луи е най-малкият от трите им деца, като Джордж е на 10 години, а Шарлот ще отпразнува деветия си рожден ден следващия месец.

От няколко години дворецът Кенсингтън публикува снимки, направени от Кейт, която е запален любител фотограф, по случай рождени дни и други семейни поводи.

Въпреки това снимката, публикувана тази година на Деня на майката през март, беше изтеглена от редица новинарски организации, включително Reuters, защото е била редактирана – нещо, за което Кейт по-късно се извини.

Това се случи малко преди принцесата да разкрие, че се подлага на превантивна химиотерапия, след като изследванията, направени след тежката коремна операция, която претърпя през януари, показаха, че има онкологично заболяване.

Наследникът на трона – принц Уилям, току-що се завърна към официалните си задължения след това изявление, а самата Кейт ще се върне в центъра на общественото внимание едва когато лекарите ѝ кажат, че е достатъчно добре, за да го направи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари