IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Рачков показа снимки от бляскавата си сватба с американския милионер

18 април 2024 14 40

Анита Стемпър носи полупрозрачна булчинска рокля за големия си ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Бившето гадже на Димитър Рачков – Анита Димитрова, се омъжи и вече е г-жа Стемпър. 25-годишната красавица каза „Да“ на своя годеник Ник Стемпър, за когото се знае, че е богаташ, който е с двайсетина години по-възрастен от нея и живее в Бостън, САЩ.

Сексапилната плеймейтка от Хасково се сгоди за настоящия си съпруг само преди два месеца, но се говори, че двамата са избързали със сватбата, за да може тя да получи американска виза.

Днес красавицата сподели и кадри в своя Instagram профил от пищната брачна церемония, която се е състояла в известен хотел в София. На снимките се вижда добре и нейната полупрозрачна, вталена по тялото булчинска рокля. Булката носи и дълъг до земята ефирен воал, като и той, и роклята ѝ се отличават с акценти от бели пера.

До кадрите булката е написала на английски: „Улавяне на моменти: Зад кулисите на нашия специален ден. Нямам търпение да споделя малко от магията, която се случи зад кулисите на нашата сватбена видео и фотосесия! Работейки с най-добрия видео творец @boqnstavrev, арт фотографа @dimitar.yakov, уникалния гримьор @julie_makeup_official, невероятния фризьор @petko.petrovv и облечена в уникална рокля от един от най-добрите български дизайнери @ didodidogeorgiev беше абсолютна мечта. Техният професионализъм, креативност и позитивност направиха всеки момент незабравим.“

Анита е добавила: „Тези снимки и видеоклипове са нещо повече от спомени – те са свидетелство за любовта и емоциите, които ни заобикаляха в деня на сватбата ни. От очакването, преди съпругът ми да ме види в булчинската ми рокля, до радостта и сълзите, споделени от всички, тези моменти са наистина безценни“.

В друга своя публикация Анита сподели снимки отпреди сватбата, на които се вижда как с Ник запознават двете си семейства, като кадрите са направени в известен столичен ресторант. До снимките тя е написала: „Дни преди сватбата – семейна връзка в най-добрия вид! Опознаване, създаване на спомени и усещане на любовта от двете страни. Благодарни сме за тези моменти с нашите семейства, докато се подготвяме да започнем тази нова глава заедно.“

Преди да срещне Ник, Анита беше гадже на родната телевизионна звезда Димитър Рачков за около 2 години, като по време на връзката им водещият многократно се е шегувал с голямата им възрастова разлика.

В момента младоженците споделят и снимки от своя меден месец, за който се говори, че е... няма изненада – на Малдивите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари