IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна афера: Кейти Пери доведе майка си, баща си и сестра си на червения килим

26 април 2024 14 30

Певицата беше отличена със специална награда за благотворителната си работа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери беше подкрепена от родителите си на червения килим, появявайки се в ослепителна бяла рокля. Певицата беше отличена със специална  награда на 35-ия годишен пролетен обяд на колегите за работата си с фондация Firework.

39-годишната попзвезда носеше перфектната рокля на Оскар де ла Рента за събитието, на което дойде в компанията на баща си Кийт Хъдсън и майка си Мери Пери, в четвъртък, 25 април.

Изпълнителката позира усмихната до семейството си, въпреки че годеникът ѝ – британският актьор Орландо Блум, отсъстваше от семейната сбирка.

Майката на Кейти носеше черна пола на цветя и подходяща жилетка, а баща ѝ беше облечен в черна риза в каубойски стил, тесни панталони и шапка. На събитието присъстваше и Анджела Лерче – сестрата на Пери, която носеше бежова рокля с презрамки и маслиненозелени обувки на токчета.

Кейти Пери

Кейти Пери и сестра ѝ; Снимка: Getty Images

Певицата стартира своята благотворителна организация със сестра си. Едно от ключовите събития на организацията е Camp Firework, където повече от 400 средношколци от бедни райони около Лос Анджелис участват в сесии за писане на песни, семинари за дизайн на обувки и класове по хореография.

Сестрата на изпълнителката на Roar и Dark Horse пък сподели пред списание People, че работата със сестра ѝ е била „мечта“.

„Просто съм толкова благодарна“, каза Анджела. „Толкова е поразително, защото чуваш толкова много истории от тези деца и какво е у дома и с какво трябва да  се справят. Те ни дават толкова много и аз съм просто благодарна, че можем да им покажем че има нещо по-добро там, в големия свят.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари