IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер: Враждата със Силвестър Сталоун помогна на кариерата ми

24 април 2024 15 00

Двамата дълго време не се понасяха, но сега са първи приятели

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун са съгласни, че враждата помежду им определено е помогнала на кариерите им да се развият в положителна посока.

В ново общо интервю за TMZ Presents: Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons актьорите говориха откровено за детството, семейството и многогодишното им съперничество, развило се в пика на кариерите им през 80-те и 90-те години.

„Няма две мнения по въпроса – той много ми помогна, защото имаше какво да преследвам в професионален план“, каза Шварценегер за Сталоун.

От своя страна, актьорът от „Роки“ призна, че след като кариерата на колегата му започнала да цъфти, той най-накрая намерил нещо, което да преследва и да го мотивира да бъде по-добър. „Защото той е заплаха, съперник, както искате го наречете“, допълни 77-годишният Слай за година по-малкия си колега.

Сталоун определи себе си и Шварценегер като двама алфа мъжкари, които започнали да се борят един с друг. „Ако сме поканени на едно и също парти, ще се гледаме втренчено няколко секунди, след което сякаш искаме да убием другия. Не че ни е направил нещо лошо, просто така“, разказва актьорът.

Шварценегер признава, че той е бил човекът, който е започнал цялото нещо, след като е казал няколко „глупави неща относно съперничеството помежду ни“. Сега обаче отношенията между двамата са по-добри от всякога, като те могат да се смеят над минали ситуации, включително момента, когато Арнолд хвърля цветя по Слай по време на наградите „Златен глобус“. 

На церемонията през 1997 година „Роки“ печели наградата за най-добър филм, но тази за най-добър актьор отива при Шварценегер. Когато Арнолд заяви, че и двамата са били победители тази нощ, така че няма лоши чувства, водещият на TMZ Харви Левин заяви, че не помни точно така случая. „Помня, че преди „Роки“ да спечели за най-добър филм, ти хвърли цветя по Арнолд, нали?“, на което Сталоун отговори положително.

„Стоях в другата страна на залата и не можех да повярвам, че е спечелил за най-добър актьор. Без да се обиждаш, но „Роки“ беше доста добър дебют за мен. А той стоеше от другата страна, изглеждаше много горд със себе си и просто не вярвах тогава, че ще спечелим за най-добър филм“, разказва Слай.

„Все пак спечелихме. Тогава отидох и взех един букет, хвърлих го нагоре, леко целейки се към неговата страна на масата. Когато букетът започва да пада, той седи там и вече е готов да ме нападне“, спомня си актьорът с усмивка на лицето.

Шварценегер си спомня за инцидента, казвайки че това сякаш бил стартът на тяхната битка. Тогава разбрал, че трябвало да преследва Слай, за да го победи в кариерен план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CapaMag Mazi (@capamagmazi)

Днес актьорите са добри приятели и няма какво да делят. И двамата бяха попитани да споделят на какво се възхищават у другия.

Арнолд заяви, че се възхищава на Сталоун заради отдадеността и страстта. Допълни, че би искал да бъде толкова страстен към целите си, както колегата му. „Наистина е невероятно и трябва да извира отнякъде, защото той е много емоционален тип, какъвто аз не съм. Емоционален съм, но не като него. Много съм различен в този аспект“, казва още Шварценегер.

Дъщерите на Силвестър Сталоун – със строг режим като баща си

Силвестър Сталоун откровено за славата и грешките в живота си

25 чаши кафе на ден и само риба тон – драстичното отслабване на Силвестър Сталоун

Що се отнася до Сталоун, той се възхищава на колегата си за това, че е стабилен през цялото време.

„Той е като сезон, който не се променя. Много организиран, много премерен, много внимателен. Аз съм много емоционален и това ми замъглява логиката понякога. Той не е такъв. Емоциите понякога ти замъгляват мозъка и това пречи на правилните решения“, каза актьорът от „Рамбо“.

Сталоун описва Арнолд като фигура на шахматна дъска, защото никога не знаеш какво се случва в главата му и винаги успява да те изненада. „На всичкото отгоре, има много голямо сърце, наистина“, казва Слай. Допълва, че никой не би предположил, че двама големи мъже, които си изкарват парите от екшън филми, могат да бъдат емоционални, но е така.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари