IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл не дава децата да пътуват до Великобритания

29 април 2024 08 40

Тя никога не е харесвала особено кралския живот

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл няма да позволи децата ѝ с принц Хари да пътуват до Великобритания, въпреки молбите на краля.

Херцогинята на Съсекс едва ли ще пусне Арчи и Лилибет в Обединеното кралство, казва кралски експерт. Това е въпреки факта, че Чарлз III  „отчаяно“ иска да види внуците си.

Отношенията между Меган, принц Хари и кралското семейство отдавна са обтегнати. В опит да построи мостове, Негово Величество любезно покани Съсекс да прекарат лятото в Балморал.

Кралският коментатор Шарлот Грифитс обаче се съмнява, че Меган ще приеме предложението. Говорейки по TalkTV, тя каза: „Дори и Хари да дойде, не мога да си представя Меган да дойде с децата и това е много тъжно.“

Шарлот също предположи, че Маркъл никога не се е интересувала от селския кралски живот в Балморал:

„Меган никога не е била особено влюбена в студените радиатори с две решетки и складови помещения. Можете ли да си представите Меган да се скита из планините цяло лято? Честно казано, не мога.“

Коментарите следват съобщенията, че Чарлз III няма търпение да види децата Арчи и Лилибет. Вътрешен човек каза пред Page Six: „Виждам как кралят отчаяно се протяга към Меган и Хари в знак на помирение. Той разбира, че животът е твърде кратък. Балморал наистина е идеалното и спокойно място за среща. Хари и Меган трябваше да се съгласят на посещението.“

Наскоро се заговори, че дори и Хари може да не отиде в Обединеното кралство, въпреки че има такава заявка. Като причина се изтъква, че се страхува за безопасността си.

Смята се, че Хари може и да отмени пътуването си до родината, въпреки че трябваше да присъства на 10-ата годишнина на Invictus Games на 8 май. Говори се, че той обмисля варианти за пускане в ефир чрез видеовръзка или използване на предварително записано съобщение.

Херцогът на Съсекс е загрижен за собствената си безопасност, след като съдът му отказа правото да получи държавна защита в Обединеното кралство.

Принц Хари, който е основателят на Invictus Games – спортно състезание за военни ветерани, започна да се колебае дали да лети за Лондон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари