IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ужасяващ момент – Ан Хатауей била принудена да целува 10 мъже заради роля

27 април 2024 16 30

Продуцентите искали да изпробват химията помежду им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей си спомня за ужасяващ момент в кариерата си, когато е трябвало да изпълнява „отвратителни“ молби в името на роля. 

Актрисата и продуцент участва в новия романтичен филм The Idea of You, където играе жена, която се влюбва в много по-младия член на момчешка група, изигран от Николас Галицин. Историята е адаптация на едноименния роман от Робин Лий от 2017 година. Филмът показва как Солен (Хатауей) неочаквано се влюбва в Хейс (Галицин), след като води дъщеря си, която е на тийнейджърска възраст, на музикалния фестивал „Коачела“, тъй като бившият ѝ съпруг се отказва от пътуването в последния момент. Между двамата има мигновена искра и те започват вихрен романс.

Сега Хатауей и Галицин промотират филма си навсякъде, присъствайки на фестивали и давайки интервюта за различни издания. Едно от тях бе за списание V, на чиято корица застава 41-годишната актриса. В придружаващия разговор тя споделя за първите си дни в Холивуд, когато е трябвало да прави тестове за екранна химия със своите колеги.

„В началото на века – и това се случи на мен – се считаше за нормално да помолиш актьор да се натиска с други актьори като тест за екранна химия, което всъщност е най-лошото нещо, което можеш да поискаш. На мен ми беше казано, че има десетина мъже, които ще дойдат в един ден и трябва да целуна всеки от тях. Когато ме попитаха дали не се вълнувам от това, че ще целувам различни мъже, аз си помислих, че ми има нещо нередно, защото наистина не бях развълнувана. По-скоро го сметнах за отвратително“, казва Ан пред изданието.

Тя обяснява, че по това време била много млада и съвсем наясно с рисковете, които ще последват, ако откаже да изпълни нарежданията на продуцентите. По думите ѝ, отказът е бил равен на изхвърляне от Холивуд и определянето ѝ като „трудна за работа актриса“, което напълно ще лимитира възможностите ѝ за успех. 

„Така че се престорих на развълнувана и го направих. Не беше злоупотреба с власт – никой не ми е направил нещо ужасно, нито пък ме е наранил. Просто времената бяха други, но сега се научихме“, казва още актрисата.

Големият пробив на Хатауей идва с филма „Дневниците на принцесата“ през 2001 година, след което тя оглавява хитове като „Приказка за Ела“ (2004), „Дяволът носи Прада“ (2006), „Любовта е опиат“ (2010) и много други. Печели „Оскар“ за най-добра поддържаща роля за играта си в мюзикъла „Клетниците“ през 2012 година.

През ноември 2023 година актрисата споделя в интервю за PORTER, че веднъж ѝ било казано, че кариерата ѝ ще се провали преди 35-ата ѝ годишнина.

„Когато започнах да играя като дете, бях предупредена, че кариерата ми ще приключи, когато навърша 35 години, което е нещо, пред което много жени се изправят. Нещото, което се промени от това време, е, че жените започнаха да развиват кариери много по-късно през живота си, което смятам за фантастично“, казва Хатауей.

Събирането, което всички чакахме – Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей

Безкрайна любов – Ан Хатауей и съпругът ѝ Адам Шулман с еднакви татуировки

Ан Хатауей: Казаха ми, че кариерата ми ще се срине

И за да докаже, че все още е тук и е значима, Ан застава на корицата на V, превъплъщавайки се в образа на Джули Андрюс от филма „Виктор/Виктория“. Въпреки че двете актриси не си партнират в този проект, те все пак делят екрана в поредицата „Дневниците на принцесата“, където Андрюс играе кралица Клариса.

Фотосесията на Хатауей е образец за прекрачването на границите между половете, като звездата показва впечатляващи андрогинни визии, както и няколко женствени артикула, за да разкаже история за мъжкото и дамското облекло. Но ние не можехме да не забележим приликата с филма „Виктор/Виктория“, където Джули Андрюс играе Виктория. Тя се дегизира като мъж и един от нейните костюми е черен смокинг, подобно на дизайна от Dolce & Gababana, който Хатауей носи на корицата на списание V.

Косата на Ан също така е зализана назад, напомняйки за късата прическа, която Джули носи във филма. Визията на Хатауей е завършена със стилето токчета.

Актрисата също така носи визия от Schiaparelli, като част от мъжката фотосесия. Облечена е с бяла риза със структурирани рамене и черен панталон. Косата отново е пригладена назад в привидно мъжка прическа. За друга снимка Хатауей носи визия от Maison Margiela, показана на тазгодишната Седмица на модата в Париж.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари