IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откровената Били Айлиш: Винаги съм харесвала жени, но го разбрах едва миналата година

28 април 2024 10 30

Изпълнителката сподели за депресията и липсата на сигурност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Били Айлиш не смята повече да се крие. 

В ново интервю за списание Rolling Stone, на чиято корица застава, младата изпълнителка разкрива душата си за първи път. 22-годишната звезда, която бързо се изкачи до върха на музикалната индустрия и вече е носител на две награди „Оскар“, както и множество „Грами“, сподели за приемането на сексуалността си и защо първоначално е била решила да пази тази част от личния си живот в тайна.

Дискутирайки сексуалната атмосфера в новото си парче Lunch, което е част от предстоящия ѝ албум Hit Me Hard and Soft, Айлиш обяснява как песента е била част от себеоткриването ѝ.

„Песента всъщност е част от процеса, който ми помогна да разбера коя съм, да бъда истинска. Написах част от текста, дори преди да правя каквото и да било с момиче, след което написах останалото“, казва изпълнителката.

Айлиш продължава с откровенията и допълва „Винаги съм била влюбена в момичета, но не го разбирах – до миналата година, когато осъзнах, че искам да завирам лицето си във вагини“.

Въпреки искреността си пред целия свят, Били споделя, че първоначално е обмисляла да запази тази част от личния си живот в дълбока тайна. Казва, че била бясна, когато е трябвало да сподели истинската си сексуална ориентация в интервю за Variety миналия декември. Тогава тя направи публикация в Instagram, в която написа „На кого му пука, по дяволите?“, имайки предвид разговора със списанието.

„Целият свят изведнъж ме определи каква съм, а аз нямах дума в този процес и нямах контрол върху него. Никой не трябва да бъде притискан да бъде едно или друго нещо. Смятам, че хората много искат да поставят етикети върху различни неща“, казва Айлиш.

Изпълнителката допълва, че има хора, които не могат да определят сексуалната си ориентация или да се почувстват удобно в кожата си до 40-те, 50-те или дори 60-те си години. „Изисква време да откриеш себе си и смятам, че е нечестно интернет и социалните мрежи да те накарат да говориш за това какво си и какво харесваш“, категорична е 22-годишната дама.

Айлиш казва, че все още изяснява сексуалността си, като същевременно се бори с различни демони вътре в себе си. В интервюто за Rolling Stone тя разкрива, че миналото лято е страдала от сериозна депресия, когато написала в личния си дневник „Знам, че съм късметлийка, но съм толкова нещастна“.

Относно психическото си състояние, Били казва, че никога не е била щастлив човек. „Била съм радостна, но никога щастлива. Изпитвам радост и смях и мога да намирам разни неща за забавни, но съм депресирана“.

Тя продължава и разкрива, че е изпитвала множество депресии през целия си 22-годишен живот. Когато нещата започват да се влошават и да усеща тъмни помисли в душата и мозъка си, винаги си е казвала, че периодът ще отмине, което ѝ носело известен комфорт. Но миналото лято не е успяла да се задържи над повърхността и вместо това се оставила по течението, казвайки си, че не иска нещата да се подобряват.

Изневери ли ми: Били Айлиш се раздели с гаджето си

Айлиш споделя, че родителите ѝ Маги Бейрд и Патрик О'Конъл, брат ѝ Финиъс О'Конъл и най-добрата ѝ приятелка Зоуи Донахо са хората, които са ѝ помогнали в най-трудните времена. Изпълнителката постепенно разбрала, че трябвало по-често да излиза от вкъщи, въпреки опасността от нахални папараци и фенски преследвания.

Така тя започва да си прави кратки излизания до магазина, след което се престрашила да ходи на партита и концерти с приятелите си. „Страх ме е. Страх ме е от хора, страх ме е от света. Страшно е за човек като мен, защото означава, че съм уязвима, видима и всеки може да ме снима. Но имайки предвид всичко това, избрах да правя нещата, които най-много ме плашат. Захапвам дулото на пистолета и най-накрая съществувам в света“, казва Били.

Били Айлиш мразела себе си и тялото си през тийнейджърските години

Били Айлиш: С руса коса не се чувствах секси и за секунда

Оттогава носителката на „Грами“ се опитва да се завърне в периода си от 2019 година, описвайки го като най-хубавото и щастливо време от живота ѝ. Допълва, че новият ѝ албум, който се очаква на 17 май, ѝ е помогнал да се завърне към старото си аз.

„Целият процес сякаш ме върна към момичето, което бях. Тъгувах за него. Търсих го навсякъде и сякаш беше някъде удавено от света и медиите. Не помня кога се изгуби“, казва Били.

Въпреки че говори открито за проблемите си с депресията, Айлиш не иска да бъде говорител или лице на психичното здраве. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари