IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Маркъл се отказа да я води до олтара

15 май 2018 09 40

Още притеснения от роднините на актрисата дни преди сватбата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Роднините на Меган Маркъл в последно време са всекидневно в медиите. Този път фокусът пада върху бащата на бъдещата булка. Оказа се, че Томас Маркъл няма да съпроводи дъщеря си пред олтара.

Причина стана поредният скандал, свързан с фамилията на актрисата. В случая става въпрос за конфузната ситуация, в която Томас поканил медии да го снимат как се готви за сватбата на Меган, за което получил и солидна сума пари.

Постъпката му разстроила доста звездата от сериала „Костюмари“, а за да избегне неловките въпроси, господин Маркъл се отказал от идеята да ходи на сватбата. Той обяснил, че има проблеми със здравословното си състояние, пише OK Magazine.

По думите му, преди седмица той е бил изписан от болница след прекаран инфаркт. Така той решил, че емоциите около придружаването на дъщеря му на сватбата ще му дойдат в повече.

Представители на двореца Кенсингтън отказали да коментират ситуацията, като заявили, че това е крайно личен въпрос за Меган Маркъл дни преди сватбата.

Тържественото събитие ще се състои на 19 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари