IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън спазва сладка традиция за рождените дни на децата си

24 април 2024 12 30

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи получават специално отношение от мама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е позната на хората като принцесата на Уелс и бъдеща кралица на Великобритания, но за Джордж, Шарлот и Луи тя е просто мама. 

Съпругата на принц Уилям многократно е показала, че поставя семейството на първо място, взимайки си почивка от кралските задължения, когато децата ѝ са във ваканция, за да прекара повече време с тях. Тя също така ги учи на различни дейности, включително градинарство, и си играеше с тях в двора на двореца, когато бяха по-малки. Кейт се превърна и в личния им фотограф, запечатвайки прекрасни портрети на Джордж, Шарлот и Луи по случай рождените им дни. 

Освен като фотограф обаче Мидълтън се изявява и като персонален готвач на децата си за техните специални дни. Оказва се, че принцесата обожава да приготвя вкусни торти, които сама украсява, за да изненада Джордж, Луи и Шарлот за рождените им дни.

Въпреки че в момента се бори с рак, Кейт най-вероятно е пренебрегнала себе си и е приготвила вкусна торта за принц Луи, който на 23 април навърши 6 години. Празненствата, както винаги, бяха в тесен семеен кръг, но феновете видяха нов портрет на рожденика, направен отново от майка му.

„Обичам да правя торти. Превърна се в нещо като традиция да стоя до късно през нощта с невероятно количество смес за торта и декорация, защото винаги правя повече от необходимото. Но ми харесва“, каза Кейт през 2019 година.

През лятото на миналата година кралската майка помоли кулинарката Алис Февронита, която беше сред финалистите на готварското предаване Great British Baking Show, за няколко ценни съвета за декорация, които да ѝ помогнат при създаването на следващите торти за рождените дни на децата. Принцесата на Уелс показа и завидни умения по време на 75-ия рожден ден на Националната здравна грижа, когато заедно с принц Уилям участваха в декорирането на специална торта и десерти.

Февронита сподели пред списание People, че Кейт е задавала много адекватни въпроси относно кулинарията, по-специално свързани с декорирането на торти. Тогава принцесата отново споменала, че едно от хобитата ѝ е да украсява десерти за децата си, стоейки до късно вечер преди рождените им дни, за да ги изненада с торта на сутринта.

„Принцеса Кейт също така искаше да знае как да направи страните на тортата красиви и гладки. Преди бях учител, така че обучаването ми се отдава. Дадох ѝ много ценни съвети стъпка по стъпка“, допълни Алис.

Дъщерята, която винаги е искал – крал Чарлз и Кейт Мидълтън развили тясна връзка заради раковите си диагнози

Кейт Мидълтън получи подкрепа от 8-годишно момиче, победило рака

Кейт Мидълтън е болна от рак

Финалистката се пошегува, че от километри си личи, че Кейт е много по-добра в декорирането от съпруга си. „Нека да кажем, че неговият талант е малко по-дълбоко скрит от нейния“, допълни тя с усмивка.

Принцът и принцесата на Уелс на няколко пъти са казвали, че готвят заедно с децата си. През 2022 година в общия им профил в социалните мрежи се появи видео, в което Кейт, Джордж, Шарлот и Луи приготвят сладкиши за платинения юбилей на кралица Елизабет II. Малките тортички, украсени лично от кралските наследници, бяха раздадени на общността в Кардиф.

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи също така получиха поздравления през 2021 година заради създаването на торта за Деня на майката. Десертът беше украсен с айсинг, пръчици, бонбони и сърца, направени в различни цветове.

На 23 април принцът и принцесата на Уелс спазиха още една семейна традиция, публикувайки нов портрет на принц Луи по случай рождения му ден. В същото време те нарушиха друга. Малкият принц се усмихва широко на слънчевата снимка, лежейки на одеяло на тревата. Снимката е направена от принцеса Кейт, като това е първият портрет, който се появява от година насам. За последно тя застана зад камерата за рождения ден на принцеса Шарлот през 2023 година, докато снимката на принц Джордж през юли същата година бе направена от фотографа Мили Пилкингтон.

Традицията, която кралското семейство наруши тази година, е свързана с времето, когато снимката на Луи се появява в социалните мрежи. Вместо в деня преди рождения ден, както се случваше преди, тя бе пусната точно на 23 април.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари