IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сътресение сред сестрите Кардашян: Клои и Тристан се разделят

21 февруари 2019 15 30

Пак хванаха баскетболиста в изневяра

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Поредно сътресение сред сестрите Кардашян. След вълшебния рожден ден на малката Сторми и Свети Валентин, идва време за скандали. Според информация на TMZ, Тристан Томсън и Клои Кардашян се разделят, а причината е ясна – поредната изневяра на баскетболиста.

Въпреки че изненада приятелката си за 14 февруари, няколко дни по-късно Томсън е забелязан на частно парти, при това в компанията на Джордин Уудс – една от най-добрите приятелки на Кайли Дженър.

Спортистът не само флиртувал с красавицата, а и спал с нея, което достигнало до ушите на Клои. След като разбрала за новата изневяра, тя веднага му съобщила, че не иска да има нищо повече с него.

Междувременно таблоиди написаха, че сестрите на Кардашян са спрели да следват Томсън в социалните мрежи. След като се разчу за новата му забежка, той опита да се оправдае в Twitter, че разпространяват фалшиви новини за него, но по-късно изтри публикацията си.

Клои Кардашян и Тристан Томсън имат дъщеричка на име Тру. Момиченцето се роди през април 2018 г. Малко преди това баскетболистът бе хванат в крачка. Тогава връзката им беше под въпрос, но все пак риалити звездата прости на приятеля си заради детето.

Четете още:

Клои Кардашян разгневи фенове с маникюра си

Клои Кардашян: Нямах кърма заради изневярата на Тристан

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари