IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Буш се призна за хомосексуална: Връзката с жена ме съживи

26 април 2024 17 50

Актрисата отрече да е разваляла семейства

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Буш открехна вратата към душата си както никога досега. 

Пишейки откровено есе за списание Glamour, на чиято корица застава за априлския брой, 41-годишната актриса, добила световна слава с ролята си на Брук Дейвис в One Tree Hill, за първи път се обяви за човек с различна сексуална ориентация. Тя нарече себе си представител на куиър общността, като сега изпитва първите си моменти от връзка с жена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

„Най-накрая имам чувството, че дишам свободно. Не мисля, че мога да обясня колко дълбоко чувство е това“, пише Буш в откровената си изповед.

Актрисата допълва, че досега е имала чувството, че живее с жилетка с тежести. „Не осъзнавах колко тежко ми е било, докато просто не я свалих. Може да ви звучи налудничаво, но мисля, че други хора, изпитващи или възстановяващи се от травма, ще ме разберат. Отново мога да дишам дълбоко. Чувствам краката и стъпалата си. Мога да усетя стъпалата в обувките си. Това ме кара да се смея и да плача в един и същи момент“, пише още Буш.

През август 2023 година звездата подава молба за развод от съпруга си Грант Хюс, за когото се омъжи само година по-рано. Два месеца по-късно в интернет се завъртя слухът, че София е започнала връзка с футболистката Ашлин Харис. Бившата състезателка от националния отбор на САЩ също подаде молба за развод от тогавашната си съпруга Али Крийгър през септември 2023 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Въпреки слуховете за афера между Буш и Харис, източник съобщи по това време, че няма истина в тях, колкото и обществото да ги украсява.

Говорейки за описанието „разрушителка на семейства“, което ѝ бе лепнато, Буш пише в есето си, че няма абсолютно нищо вярно във всичко, което се е изписало по неин адрес. „Идеята, че съм напуснала брака си заради някакви романтични срещи – които, да бъдем напълно честни, никога не са се случвали – а не заради най-трудния период от живота ми, беше брутална“, казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

В края на това, което тя описва като „дълбоко, обмислено и изтощително“ приключение, София казва, че в момента усеща истинска радост, защото най-накрая е приела сексуалността си.

„Отне ми 41 години да стигна дотук. Когато погледна назад към последните няколко години, мога да ви кажа, че за първи път живея с гордост. Надявам се, че съм достатъчно ясна за всички, докато се опитвам да го кажа по най-милия начин“, категорична бе актрисата.

Буш за първи път среща сегашната си половинка през лятото на 2023 година, когато двете стават близки приятелки, докато се утешават взаимно след респективните си раздели от съпрузите. В един момент София кани Ашлин на приятелска среща, която се превръща в четиричасова вечеря, която актрисата определя като „едно от най-сюрреалистичните преживявания“ в живота си.

@bushlynlxver these two are adorable , i just melt. ~that little hug and kiss xoxo~ #love #couple #goals #fashionweek #fyp #tiktok #lgtbq?️‍? ♬ Stereo Love(Remix) ( Remix) - 初梦

„Може би всичко е било съдба. Може би наистина има невидими нишки, които ни дърпат. Не знам. Но това, което знам, е, че за един бляскав момент почувствах, че Вселената прави заговор срещу мен. И това чувство, което имах в костите си, ще го запазя независимо как се развият нещата оттук нататък“, казва Буш.

След като връзката на Ашлин и София става публична, двете присъстваха заедно на събитието Art Basel в Маями през декември, а миналия месец посетиха партито за Оскарите на Елтън Джон. На 20 март дамите бяха сред гостите на 38-ия рожден ден на Руби Роуз, който бе отпразнуван в Лос Анджелис.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари