IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли с децата: Всеки ден е приключение

17 април 2019 14 30

Как се забавлява актрисата с наследниците си?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като Анджелина Джоли се раздели с Брад Пит, тя прехвърли почти цялото си внимание върху 6-те си деца. Как самотна майка се справя с толкова много отговорности, споделя източник, близък до звездата пред Us Weekly.

По думите му, Анджелина се е концентрирала върху наследниците си като например прави посещение с тях на будистки храм и провеждане на множество разговори с влиятелни мислители и артисти. Също така звездата от „Господарка на злото“ организирала за децата си пътешествие в Камбоджа и Франция.

Източникът също така добавил пред изданието: „Нейните деца са нейния живот, всеки ден – това е ново приключение“.

Съвсем скоро Анджелина се появи на официално събитие с четири от децата си. Заедно те бяха на премиерата на „Дъмбо“. По-рано актрисата попадна под вниманието на папараци, когато излиза с дъщеря си Вивиан от занятие по карате.

Също така Джоли често може да бъде забелязана с децата си да обикалят по магазините. В същото време Пит изобщо не се появява с тях. Оказа се и че не е съгласен дъщеря му Шайло да смени пола си, докато Джоли била готова да я подкрепи.

Джоли разреши на дъщеря си да си смени пола

Джоли. Анджелина Джоли – вече премахна „Пит“ от името си

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари