IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Spice Girls се събраха в чест на 50-годишната Виктория Бекъм

22 април 2024 18 30

Том Круз, Гордън Рамзи, Ева Лонгория и много други звезди празнуваха до зори с дизайнерката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Събирането на момичетата от Spice Girls вече е факт! 

По случай 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм, цялата група от 90-те се събра на едно място, за да празнува и да пее заедно. Дизайнерката, позната преди като Пош Спайс, бе редом до Джери Халиуел, Ема Бънтън, Мелани „Мел Си“ Чисхолм, Мелани „Мел Би“ Браун за епични изпълнения на своите най-големи хитове. Видеа и снимки от партито се появиха в социалните мрежи, включително клип, заснет от Дейвид Бекъм, на който момичетата пеят песента Stop пред погледа на щастливите гости.

Звездното парти, достъпно само с ексклузивни покани, бе организирано в клуб „Освалд“ в Лондон. Видеото бе споделено и в профила на Виктория Бекъм, която написа „Най-хубавата вечер! Честит рожден ден на мен! Обичам ви толкова много!“. Тя допълни с хаштаг SpiceUpYourLife, доказвайки че все още не е забравила дните си на изпълнителка, въпреки че упорито отказва да тръгне на турне с групата.

Във въпросното видео Дейвид Бекъм първоначално показва развълнуваното си изражение, стоейки пред 51-годишната Халиуел, 48-годишната Бънтън, 50-годишната Мел Си, съпругата му Виктория и 48-годишната Мел Би. Петте дами танцуват на импровизираната сцена и пеят Stop, застанали точно както са позиционирани в оригиналното видео от 90-те години. Песента се чува от мощните тонколони, но гласовете на спайските трудно могат да бъдат заглушени.

Когато дойде време за припева, изпълнителките вдигнаха ръцете си и направиха знак за стоп, пресъздавайки емблематичния си танц от видеото.

По едно време Дейвид също започна да пее песента, след което обърна камерата и показа как се наслаждава на изпълнението. Другите гости, включително Ева Лонгория и Марк Антъни, също се показаха за кратко във видеото, танцувайки на заден фон.

„Толкова забавно“, написа актрисата от „Отчаяни съпруги“ в коментарите под видеото на дългогодишната си приятелка.

Импровизираното изпълнение на Spice Girls идва, след като групата отпразнува 30 години от създаването си миналия месец. Виктория направи изявление по време на рождения си ден, носейки прозрачна ментовозелена рокля, но все още използваше патерици, за да се придвижва. Дизайнерката получи контузия на крака по време на фитнес тренировка по-рано през годината, като ходеше с помощни средства още в Париж по време на Седмицата на модата през февруари.

Разбира се, гостите на юбилея на Виктория не се ограничиха само до Spice Girls. Рожденичката пристигна в компанията на цялото си семейство, включително съпруга си Дейвид, 12-годишната Харпър, 25-годишния Бруклин, 21-годишния Ромео и 19-годишния Круз. Останалите членове оставиха Виктория да блесне, обличайки се елегантно, но малко по-минималистично. Всички те заложиха на черно-бялата гама, докато рожденичката блестеше в зелено.

Виктория Бекъм притесни феновете – появи се с патерици в Париж

Дейвид и Виктория Бекъм почиват на яхта за милиони долари

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

Другите гости включваха Марк Антъни и съпругата му Надя Ферейра, Том Круз, Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон, Джейсън Стейтъм и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли. Дългогодишният приятел на семейство Бекъм и известен кулинар, Гордън Рамзи, също беше в списъка с гости, като този път той само хапваше от менюто. Топготвачът доведе и съпругата си Тама, осигурявайки на двамата малко лично време след раждането на шестото им дете.

Салма Хайек и съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино също бяха сред звездните гости. Актрисата публикува няколко снимки от партито, на които позира заедно с Том Круз и Марк Антъни. Тя също така позира в топла прегръдка с рожденичката, както и на малко по-размазан кадър с Мел Би и Марк Антъни. Хайек публикува и снимка на Виктория с дъщеря ѝ Харпър.

„За мен беше чест да бъда част от много забавното рождено парти на Виктория Бекъм с нейните близки приятели и семейството. Въпреки че краката ме болят от танци, беше една специална, незабравима и забавна вечер“, написа Салма под серията от празнични снимки.

Единственият липсващ на партито бе Никола Пелц Бруклин, съпругата на Бруклин Бекъм. Вместо да присъства на партито, моделката е решила да прекара качествено време с баба си. В своите истории в Instagram, Никола добави снимка на семейство Бекъм, пишейки че би искала да бъде с тях в Лондон.

„Много съм тъжна, че не мога да бъда там, за да те почета и да те прегърна. Изпращам любов от мен и баба“, написа тя към Виктория, добавяйки емотиконки на сърца.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

йокин ( преди 1 седмица )
ТЮЮЮЮЮЮЮЮЮ,ЗАСЕНЧИЛИ,на портрета,Гришо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар