IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният поход на Зендая – тоалети, вдъхновени от Кари Брадшоу и Синди Крауфорд

18 април 2024 12 30

27-годишната актриса определено е една от най-стилните дами на нашето поколение

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Трудно е да бъдеш любимка на всички, особено когато си актриса в Холивуд. Все ще се намери човек, който да ти завиди, да те обиди или да посочи „грешките“ в актьорската ти игра, начина ти на поведение в ежедневието и социалните мрежи или пък модните избори, които правиш на червения килим. Веднъж на сто години обаче се появява изключение, което се превръща в основно вдъхновение на всички и сякаш няма човек, който да го мрази.

Изключението на нашето време е Зендая Колман.

27-годишната актриса, започнала кариерата си в Disney с тийнейджърски сериали като Shake It Up и KC Undercover, се изстреля до световна слава с поредицата за Спайдър-мен. Постепенно Зендая доказа на света, че я бива не само в поредици за младежи, но също така може да ѝ се разчита за сериозни проекти, включително „Еуфория“, „Дюн“ и „Малкълм и Мари“. Носителка на две награди „Еми“, тя се превърна в най-младата актриса, която печели отличието две години подред.

Зендая Гети

Снимки: Getty Images

С напредването на кариерата ѝ в киното, Зендая започна да доказва себе си и на червения килим. Работейки плътно с един от най-известните звездни стилисти – Лоу Роуч, актрисата създаде някои от най-запомнящите се тоалети досега. Независимо дали избира да носи рокли, костюми, комплекти от две отделни части, роботизиран костюм от Mugler или прекалено разкриващи рокли, тя никога не бърка. Именно затова, съвсем заслужено, е носител на наградата „Модна икона“, а само след по-малко от месец ще бъде домакин на най-голямото модно събитие. Тя, заедно с Дженифър Лопес и Bad Bunny, ще посреща гостите на Met Gala в Ню Йорк на 6 май.

Дотогава обаче има още няколко седмици, а през това време Зендая има друга работа – промотирането на новия си филм Challengers. Това е първият проект на голям екран, в който актрисата играе главна роля. Постижението изискваше и подходящи тоалети за всяка една от световните премиери, което беше лесна задача за Зендая и Лоу Роуч. Двамата отново не изневериха на себе си и успяха да изненадат и впечатлят дори най-върлите си фенове с редица ослепителни дизайни.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Доказвайки за пореден път, че е Кари Брадшоу на днешното поколение, Зендая се появи на премиерата в Лондон на 11 април с ансамбъл, вдъхновен от емблематичната героиня на Сара Джесика Паркър. Освен че демонстрира нова прическа с бретон, актрисата облече многоцветен комплект от раирани жилетка и минипола, която включваше пухена опашка. Тоалетът бе дело на Vivienne Westwood и бе допълнен от остри бели обувки на висок ток и фини бижута.

В своята история в Instagram Роуч публикува кадри от „Сексът и градът“, на които Кари Брадшоу носи подобен тоалет. Героинята на Сара Джесика Паркър обаче е закрепила пухената опашка не върху раирана многоцветна пола, а върху зелена сатенена минипола.

Тоалетът на Зендая е от колекцията на Vivienne Westwood за пролет 1994 година, а Кари Брадшоу носи своята зелена пола с бяла риза от есенната колекция за 1991 година на известната дизайнерка.

За премиерата в Милано на 14 април 27-годишната актриса се вдъхнови от друга модна икона – Синди Крауфорд. Позирайки на фона на катедралата „Дуомо“, суперзвездата носеше бяла минирокля с халтер деколте и бели токчета. Първоначално тоалетът е носен от Крауфорд за дефилето на Ralph Lauren за Седмицата на модата в Ню Йорк през 1991 година.

За да прилича още повече на своето вдъхновение, Зендая оформи русата си коса в свободен боб с отметнат настрани бретон, както се носи Синди преди повече от 30 години. Актрисата допълни роклята с минимално количество аксесоари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seventeen (@seventeen)

Крауфорд определено хареса визията на Зендая, публикувайки снимки в своята история в Instagram, под които написа „Зендая е страхотна в една от любимите ми рокли на Ralph Lauren“.

На последната си изява досега Зи, както я наричат феновете ѝ, напълно се разграничи от спортните тоалети, които носеше. В Лос Анджелис тя заложи на висшата мода, за да докаже, че е напълно подходяща за водеща на Met Gala.

Фотографите в Ел Ей заснеха Зендая в бална рокля от Vera Wang, която беше съставена от няколко интригуващи елемента, включително черен сатенен корсет. Той беше комбиран с бебешко розова сатенена пола с черен тюл, който се показваше изпод предната цепка. Носителката на „Еми“ носеше минимално количество бижута, ограничавайки се само до диамантени обеци и един диамантен пръстен.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Косата на Зендая, оформена от Урсула Стивън, беше хваната на свободен висок кок, като само няколко тънки кичура падаха покрай лицето ѝ. Тя избра мек грим, който включваше розов руж, съвпадащ с гланца за устни.

В Лос Анджелис Зендая категорично се разграничи от тенис тоалетите, които носеше на предишните премиери на Challengers.

Докато промотираше филма в Австралия, тя се облече в зелена рокля от Jonathan Anderson, която включваше дълбоко деколте, висока цепка и рисунки на жена, удряща тенис топка с ракета. Актрисата също така заложи на сребърен тоалет от Lacoste – марката е основана през 1993 година от тенис легендата Рене Лакост, който печели седем титли от Големия шлем и представя тениските с яки на корта.

Зендая Гети

Снимки: Getty Images

Зендая запази тенис атмосферата и в Париж, където носеше рокля от Loewe, комбинирана с обувки на висок ток, пробит през тенис топки.

На премиерата в Лондон, която се състоя в кино „Одеон“, актрисата беше зашеметяваща в дълга до земята бяла рокля с яка и малки тесни ракети, бродирани навсякъде.

Challengers вече е в кината. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари