IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Брад Пит – Инес де Рамон, стана модел

18 април 2024 15 00

Дизайнерката на бижута участва в нова модна кампания

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелката на Брад Пит, 34-годишната Инес де Рамон, получи работа като модел и се справи отлично. Гаджето на 60-годишния актьор е лице на нова модна кампания пролет/лято 2024 за марката UTER на дизайнера Philippe Uter.

Изображенията бяха публикувани в сряда, като брюнетката изглежда стилна в облеклото, докато позира в задния двор на дом в Палм Спрингс, Калифорния.
На един кадър ризата ѝ е разкопчана, разкривайки, че е без сутиен, докато седи на шезлонг с двама мъже зад нея.

Инес и Брад започнаха да се срещат преди повече от две години, като според източници, той е много влюбен в нея, смята я за последната си сериозна връзка и вече я е поканил да живее заедно с него в дома му в Санта Барбара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BradDumpInes (@braddumpines)

Колкото до кампанията, снимките са дело на фотографа и режисьор Дженифър Масо. Рекламата носи усещане за гореща лятна пустиня. „Дизайнът на палмата идва от пътуване до Египет на дизайнера с баща му, където той е бил вдъхновен от буйните палми, които украсяват бреговете на Нил“, се казва в прессъобщението.

„Тази кампания е заснета в Палм Спрингс, специално място за Филип, тъй като той го смята за свое лично убежище.“

По-рано този месец Рамон, която работи като мениджър в компания за бижута, финализира развода си с актьора от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли.

Колкото до Брад – той беше женен за вечната Дженифър Анистън от 2000 г. до раздялата им през 2005 г., когато се влюби в Анджелина Джоли по времето, когато работеха по филма „Мистър и мисис Смит“.

Пит и Джоли излизаха в продължение на девет години, докато не сключиха брак през 2014 г., обявявайки раздялата си през 2016 г. Бившата двойка има шест общи деца: Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

През последните години Пит засне редица филми, включително историческата драма от 2022 г. „Вавилон“ и приключенския екшън филм от 2022 г. „Изгубеният град“.

Сред проектите, по които работи последно, са сътрудничество с Куентин Тарантино, работно озаглавено The Movie Critic, филм с колегата си от „Бандата на Оушън“ Джордж Клуни и филм за състезания във Формула 1.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари