Никол Кидман съумя да остане модна икона вече трето десетилетие. Със своята деликатна красота и безупречен вид тя винаги изглежда нежна, ефирна, готова за червения килим или дори за вечеря с принцеса. Но зад тази цялата крехка фасада се крие силна жена, изстрадала много.

Носителката на „Оскар“ краси корицата на юнския брой на сп. Tatler, където облечена в шармантни тоалети излива най-голямата си болка пред феновете. 51-годишната актриса говори открито за двата си аборта, осиновяването и женските тревоги.

„Знам много за копнежа. За онзи болезнен копнеж. И за загубата. Загубата, която изпитваш след аборт и за която не се говори достатъчно. Това е невероятна мъка за всяка жена“, споделя пред медията Кидман.

Никол прави първия си спонтанен аборт, когато е на 23 – прясно омъжена за Том Круз. Причината е, че ембрионът започва да се развива не в матката, а в маточната тръба. Години по-късно тя най-накрая успява да забременее и преживява втори спонтанен аборт в периода, в който Круз се развежда с нея след 11-годишен брак. След първия аборт двойката осиновява Изабела, а две години по-късно и Конър.

„Има невероятно много болка и невероятно много радост от друга страна. От мига, в който се омъжих за Том, исках да имам бебета. Загубихме бебе много рано и това беше много травматично. Тогава осиновихме Бела“, казва звездата и добавя: „Майка ми има осиновена сестра и очаквах, че нещо подобно ще се случи в моя живот“.

Съдбата се усмихва на Никол. Тя отново среща любовта в лицето на втория си съпруг Кийт Ърбан, от когото има две родени дъщери – Съндей Роуз (9) и Фейт (7).

Вижте кадрите от фотосесията на разкошната Никол в галерията ни.