IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас призна, че го бъркат за дядо на децата му

23 април 2024 08 40

Актьорът говори за това какво е да си по-възрастен родител

Майкъл с Катрин и Карис; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майкъл Дъглас сподели, че е бил сбъркан за дядо на децата си, когато ги е посетил в „Деня на родителите“ в университета. 79-годишният холивудски ветеран разказа за неудобната среща, която се случила, когато той е посетил едно от децата си в колежа неотдавна.

„Това не е денят на дядовците и бабите, това е денят на родителите“, спомня си той в интервю за вестник „Телеграф“, че му било казано, на което той отговорил: „Аз съм родител“.

Съпругът на Катрин Зита-Джоунс така и не разкрива дали е посещавал 23-годишния си син Дилън, или 21-годишната си дъщеря Карис, които споделя с 54-годишната актриса .

В момента Карис посещава университета Браун в Роуд Айлънд, докато Дилън е завършил същия колеж през 2022 г. Звездата от „Фатално привличане“ също споделя и 45-годишен син Камерън с бившата си съпруга Диандра Люкър, за която беше женен от 1977 до 2000 г.

В същото интервю звездата от „Уолстрийт“ говори и за брака си със Зита-Джоунс. „Тази година ще станат 25 години откакто с Катрин сме заедно“, продължи той. „Така че пътуването беше добро и имах голям късмет. Щастлив съм от избора, който направих, и сега някак наистина се отдръпвам и мириша розите малко повече, пътувам повече.“

Въпреки че се наслаждават на времето, прекарано сами като двойка, съпрузите също нямат нищо против да водят и децата си на пищните си ваканции, като именно чрез тях ги „подкупват“, за да могат да прекарват време заедно.

„Катрин и аз сме благословени с факта, че нашите деца Дилън и Карис все още обичат да пътуват с нас“, каза Дъглас в шоуто „Днес“ миналата седмица. „Току-що се завърнахме от пет седмици в Индия по Коледа, а вече планираме следващата година какви ще са пътуванията ни и къде ще отидем“, каза още Дъглас.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари