IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В ранчото на Жизел Бюндхен в Маями

7 април 2024 12 00

Вижте луксозния дом на супермодела, в който има конюшня и езерце

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен предостави на феновете поглед отвътре на нейното ранчо в Маями, което се оценява на 9 милиона долара.

Супермоделът се усмихваше, докато разхождаше почитателите си из обширното си имение, което се простира на 7,5 акра земя. Жизел показа дома си по време на видео интервю за списание Vogue, което беше споделено в YouTube във вторник.

Видеото започва с кадър на тухления екстериор на имота и Бюндхен, която обяснява как се е преместила във Флорида преди повече от година и половина, защото чувства този щат подобен на нейната родна Бразилия.

Бразилският модел изглеждаше бодър, докато разхождаше зрителите из имота си.

„Харесва ми колко топли са хората тук. Децата ми също обожават Флорида. Можем да живеем на открито. Ние правим много неща на открито“, казва 43-годишната Жизел, докато се излежава на тревата с кучето си Алфи.

„Най-важното нещо за мен е просто да създам удобно пространство, където децата и животните да се разхождат наоколо и ние можем да почувстваме тази връзка с природата и с животните.“

Тя продължи: „Обичам това, защото просто ме прави щастлива. Това е моят малък дом“

Имотът разполага с постройка с 10 отделения, където е конят на дъщеря ѝ, а също и тренировъчна зона за конна езда, затворено пасище за животни и волейболно игрище. В двора на къщата има и немалко езерце.

Vogue проследява Бюндхен, докато тя се разхожда до конюшните, за да запознае зрителите с коня на 11-годишната си дъщеря Вивиан на име Адам.

„Ние просто го обичаме толкова много“, казва тя пред камерата. „Той е като малко плюшено мече.“

Супермоделът добавя: „От малка винаги съм обичала конете. Сега имам възможността да споделя тази страст с дъщеря ми – и дъщеря ми обича да скача и яздим заедно, но тя е наистина невероятна. Тя е супер смела.“

След това Бюндхен кара видеооператора да я последва вътре, където тя дава на зрителите поглед към дома от 520 кв. м, който може да се похвали с девет спални – без отделните ѝ стаи за гости.

Тя сяда за кратко на дървена маса, за да покаже на камерите своята корица на Vogue от юли 1999 г., а на заден план се вижда мраморно стълбище. След това Бюндхен се премества в кухнята си, която включва бял мраморен плот, дървени шкафове и голям остров. Най-съвременните уреди включват също електрическа печка и малък хладилник за вино.

На плотовете ѝ има купа с плодове заедно с ръчно изработена от дъщеря ѝ керамична чаша и автопортрет на 14-годишния ѝ син Бенджамин. Що се отнася до видяното от хола ѝ, бразилската бомба е обзавела пространството с бял диван и вградена електрическа камина.

Тя е запазила декора минимален с абстрактна картина, поставена в средата на стената.

През септември се появиха новини, че Бюндхен купува имота в Маями след раздялата си с Том Брейди. Моделът, който споделя Бенджамин и Вивиан с пенсионирания професионалист от НФЛ, се раздели с бившия си съпруг през октомври 2022 г. след 13 години брак.

Оттогава Бюндхен продължи живота си със своя инструктор по джиу джицу – Хоаким Валенте, който е на 36 години. Източници казаха пред сайта Page Six през февруари, че двамата са забелязани да се целуват на Свети Валентин, година след като Бюндхен отрече да има връзка с личния си треньор.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари