Представяме ви стилното офис пространство на компанията The Wing, което е създадено само за жени през 2016 г. Фирмата вече има четири клона в САЩ, а нейните учредителки обявиха плановете си да открият нов клон в Обединеното кралство. Решението им обаче разбуни духовете на Острова, тъй като някои хора смятат, че този офис не спазва правата на човека.

The Wing е компания, собственост на две американки от Ню Йорк, които не позволяват мъже да влизат в офиса им, нито като служители, нито дори като гости.

Дори когато приемат доставки до офиса си, ако куриерът е мъж, двете дами не го допускат да мине през прага им.

Дамите се казват Одри Гелман и Лорън Касан и твърдят, че офисът без мъже помага за създаването на разнообразна, културно богата и позитивна среда. Те настояват, че искат да предложат на жените пространство за работа чрез интернет, без наоколо да има мъже, които да ги засенчват или потискат по някакъв начин.

Този офис е разположен в сградата на Флатайрън в Ню Йорк. Той разполага освен със стандартните работни пространства и заседателна зала, също и със салон за красота и стая за кърмене. Интериорът на женския офис е решен в пастелни тонове.

Вижте още снимки на женския офис в галерията ни!

Снимка: The Wing/Triangle News