IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли бебе: На Острова се чудят дали Меган е родила?

2 май 2019 08 40

Би трябвало Бъкингамският дворец да обяви появата на детето

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Великобритания чака с нетърпение съпругата на принц Хари да роди първородното си дете. Макар и още да не се съобщава полът му, се смята, че детето ще е момиче, тъй като приятелката на херцогинята на Съсекс – Серина Уилямс без да иска спомена в социалните мрежи пола му.

За бременността на Маркъл се заговори още няколко месеца след сватбата, но официално новината бе потвърдена през януари месец тази година. Като терминът бе в края на април. Този месец мина и на Острова вече се чудят дали детето не се е появило.

Вече стана ясно, че Хари и Меган са решили да пазят в тайна датата около раждането на детето им. Бившата актриса дори приключи с публичните изяви преди няколко седмици. Все пак People съобщи по-рано тази година, че Бъкингамският дворец ще обяви раждането, дори и Меган да не желае да излезе пред публиката, както това направиха Кейт и Даяна преди нея.

И понеже официално изявление така и няма, се заговори, че терминът може да е и за началото на месец май.

Имената, отхвърлени от Даяна, но харесвани от Меган

Меган и Хари ще живеят в Африка?

Как е изглеждала Меган като бебе?

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари