IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които позволяват раздялата да повлияе на самооценката им

18 април 2024 17 30

Те завинаги чуват емоционалното ехо на разбитото си сърце

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои зодиакални знаци често са по-дълбоко засегнати от края на една романтична връзка. Следователно те носят тежестта на минали интимни разочарования за доста по-продължителен период от време. Хората от тези знаци нерядко поемат целия товар на вината за неуспешната си връзка, а това се отразява на самооценката им като цяло.

А ето и кои са тези четири знака:

Телец

Управляван от Венера, планетата, свързана с любовта и красотата, отношенията, които имате в живота, са от голямо значение, Телец. Като земен знак, вашето изразяване на любов често е свързано с това да бъдете хранител и възпитател, което ви прави един от най-романтичните и даващи партньори в зодиака. Когато преживеете раздяла, това може да разбие не само света ви, но да срине и самочувствието ви. Обикновено сте лоялни във връзките и сте методични и практични, когато имате сериозна половинка. Когато една връзка приключи, това може да предизвика у вас мисли на самокритичност и вие да започнете да се съмнявате в себе си и в това какъв партньор сте.

Рак

Ако се колебаете дали да влезете в нова връзка, Рак, то сигурно сте преживели тежка раздяла в недалечното минало и още се упреквате за нея. Вие инстинктивно защитавате хората, които обичате, а след като се привържете към някого, болката от разбито сърце (в случай на неуспех на връзката) ви е направо непоносима. Ако се разделите с половинката си, вие може да се изкушите да избягате в изолация, блокирайки себе си от усещането и преживяването на многото форми на любов и връзки, които съществуват в този свят. Вие дълбоко копнеете за усещане за сигурен дом, интимност и семейство и може да пренебрегнете да видите стойността, която внасяте в едно такова уравнение, обезценявайки усилията си като партньор.

Везни

Управлявайки Дома на партньорството, Везни, вие сте надарени със способността проницателно да виждате най-добрата версия на другите и интуитивно да знаете от какво те имат нужда, за да се покажат като най-доброто си „Аз“. Вие сте социален и щедър знак, но сте склонни към нерешителност и избягвате конфронтация на всяка цена. Когато ви се случи да преминете през раздяла, вероятно се питате какво сте направили погрешно или по-лошо, какво не е било наред с вас и т. н. Вашето естествено състояние е да бъдете невероятен партньор на другите и за съжаление раздялата ви носи един тип затваряне към света. Възможно е в такъв  период да се чувствате много потиснати и да се упреквате за провала на връзката си.

Скорпион

Когато една връзка се разпадне, вие най-вероятно ще се разпаднете с нея, Скорпион. Вие сте знак, за който е характерна огромната преданост и грижа към партньора ви, но може несъзнателно да изисквате твърде много от любимия си и това да доведе до края на връзката ви. Способността ви да бъдете отдаден, страстен любовник е отражение на вашата собствена сила, но не всеки е като вас. След раздяла е важно да дадете приоритет на положителните разговори със себе си и като цяло да се опитвате да имате позитивна нагласа за бъдещето, а не да потъвате в депресии и самосъжаление. Вие сте способни да продължите напред, да постигнете собствените си цели и отново да откриете любовта!

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 седмица )
ha ha nali znaeem ce razdelite I vraskite gi resavam AZ koga ste prikluci I koga ne
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар