IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква според зодията

18 март 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 18 – 24 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 18 – 24 март 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Въздържайте се от сериозни инвестиции до навлизането на Слънцето във вашия знак. Постарайте се да уредите приоритетно битовите въпроси. След деня на Пролетното Равноденствие на преден план ще излязат личните отношения и то в посока към подобряване. 

Телец

Започнете седмицата с въвеждане на ред в документацията си, особено ако се налага да плащате данъци, такси, глоби и други задължения към държавата. В професионалната сфера събитията ще са динамични. Ще се наложи да свършите доста повече работа от предварително набелязаната, но усилията ще си заслужават. Успехите ще се отразят стимулиращо на вдъхновението ви. 

Близнаци

Едно от безспорните ви предимства е, че успявате да намерите изход от всяка сложна ситуация. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е желателно да предприемете някои кардинални, при това доста бързи промени, засягащи начина на работа, оборудването, организацията, подходът. Ще ви се стори объркано, но за пореден път ще получите впечатляващи резултати. Приходите ви ще са свързани с търговски операции, най-вероятно на имоти. 

Рак

Съществените и имащи продължително влияние събития ще се случват предимно у дома, в семейството, с най-близките родственици. Ще се повиши необходимостта от грижа спрямо тях и тя ще се окаже предимно ваша. Натоварването с такава сериозна отговорност може да ви стресира, а може и да стане повод за разправии. Преди ситуацията да е излязла от контрол, помислете кого ще можете да привлечете за съдействие и се опитайте да разпределите задълженията до колкото е възможно. Че ще се справите е ясно, въпросът е да не е за сметка на здравето ви. 

Лъв

Професионалните ви позиции са стабилни. Намалете темпото и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Колкото и да сте сигурни в себе си, ще се натъкнете на непредвидени затруднения, а преодоляването им няма да си заслужава усилията. Вместо да се опитвате да „обръщате планини“ ще е по-добре да се погрижите за себе си във всякакво направление – както за физическото, така и за психическото си състояние. Не се надявайте на допълнителни приходи. Тези, с които ще разполагате, ще са ви напълно достатъчни. Постарайте се да избегнете възможността да ви въвлекат в интриги. 

Дева

Ще се наложи да предприемете няколко непредвидени пътувания на различни разстояния. Част от тях ще са по повод изпълнение на служебните ви задължения, а останалите – частни. Ще са успешни, без сериозни отклонения или задръжки. Грижите основно ще са свързани с обслужване на по-възрастни членове на семейството. По повод пътуванията ще се срещнете и с далечни роднини. Емоциите от личен характер ще са стимулиращи и обнадеждаващи. 

Везни

Обстановката на работното място ще е леко нестабилна и леко неясна. Причината е, че ще се наложи или да изпробвате нови методи на работа, или да се заемете с дейност, която не сте практикували преди. Не се съмнявайте в себе си. Осигурете си време за запознаване със специфичните особености на процеса. След като го направите, ще трябва просто да приложите наученото. Резултатите може да не са най-добрите предполагаеми, но старанието ви ще получи висока оценка. 

Скорпион

Рекламирайте постиженията си и инвестирайте в личностното си развитие. Събитията ще са динамични, но успехите ви ще са видими. Ще се наложи да предприемете някои промени, за които няма да сте напълно готови, но пък резултатите от тях ще са окуражаващи. Анализирайте внимателно детайлите при уреждане на финансови операции. На ръководителите на екипи ще се наложи да се освободят от служители, чиято квалификация не отговаря на изискванията. 

Стрелец

Напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Умората също ще започне да се чувства още в средата на седмицата и е от съществено значение да не позволявате да ви въвличат в конфликтни ситуации. Обмисляйте търпеливо решенията си и най-вече последствията от тях в колкото е възможно по-далечна перспектива. Обсъждайте сделките с партньорите подробно като ясно очертавате финансовата рамка. Опитайте да довършите важните занимания до последните работни дни, за да можете да възстановите силите си в почивните. 

Козирог

Неприятностите може да дойда от две посоки. Първата е финансовата. Не се надявайте на допълнителни приходи и не прекалявайте с разходите, за да не стигнете до ситуация, в която няма как да „свържете двата края“. Абсолютно не е препоръчително да взимате кредити и дори заеми от приятели. Връщането ще е проблемно. Другата причина за разочарование ще е неизпълнено обещание. Волно или неволно някой ще ви подведе и по този начин може да подкопае доверието в самите вас. Създавайте си резервни варианти за дейностите, които не зависят изцяло от личните ви възможности. 

Водолей

По отношение на финансите ситуацията ще е стабилна. Ще разполагате с достатъчно средства, но това не означава, че трябва да харчите „като за последно“. Ограничете се предимно с разходите за ежедневни нужди, за да разполагате с резерви в моментите на необходимост. Разногласията ще са у дома, с членовете на семейството по повод промяна на обстановката, подобряване на интериора и предприемане на леки козметични ремонти. Установите ли, че близките ви нямат желание да участват в подобни дейности, не настоявайте. Проследявайте подробно начинът, по който децата ви изразходват джобните си. Вероятно ще се наложи да се намесите по отношение спазването на финансовата дисциплина. 

Риби

Ще разполагате с подходящи условия за разширяване сферата си на влияние. Ще успеете да довършите дори най-сложните си проекти, да покажете постиженията и уменията си пред доста широк кръг потенциални партньори и клиенти. По време на кратка командировка ще впечатлите със знанията и професионализма си. Ако сте полагали някакви усилия за промяна на работното място, условията на работа или дори фирмата, в която пребивавате, то те ще се увенчаят с успех. След като Марс навлезе във вашия знак ще трябва леко да намалите темпото, но независимо от това все пак ще осъществите намеренията си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари