IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 април

18 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някой спонтанно и с желание ще ви помогне при критична ситуация, в която сте попаднали случайно. Намерете начин да се реванширате, макар и с нещо дребно. Все пак, важен е жестът.

Телец

Няма проблем или задача, която би ви затруднила. Логиката ви е безупречна и с лекота ще стигнете до дълбочината на фактите. Въздържайте се от търговски операции на високи стойности.

Близнаци

Преценявайте възможностите си обективно и не давайте неизпълними обещания. Що се отнася до текущата работа, ще постигнете напредък там, където другите буквално са се провалили.

Рак

За да се справите с предизвикателствата ще са ви необходими изобретателност и творчески подход. Околните ще оценят талантите ви и ще забележат умения, на които преди не са обръщали внимание.

Лъв

Обстоятелствата, при които попадате ще са кристално ясни и няма да ви е нужно кой знае колко време, за да си изградите правилна тактика на действие. Що се отнася до контактите, оставете интуицията да ви води.

Дева

Поредица недоразумения може да ви попречат да изпълните обещание, уговорка или да завършите работата си в срок. Няма да успеете да ги предотвратите, но ще е във възможностите ви да предупредите. Така ще си спестите различни допълнителни затруднения.

Везни

Не се разсейвайте със странични занимания, докато изпълнявате професионалните си задължения. Всяка допусната грешка ще повлече след себе си куп неприятности.

Скорпион

Нетърпението е лош съветник. Стремителните импулсивни реакции може да създадат доста проблеми, с които при това ще ви е трудно да се справите. Успеете ли да овладеете емоциите, нищо не би попречило на напредъка ви.

Стрелец

Наблюдавайте обстановката около себе си преди обед. Напрежението на моменти стремително ще се покачва. Реагирайте така, че да не обидите незаслужено някого с дума или жест.

Козирог

Излишно е да се вторачвате в дреболии, особено ако нямат пряка връзка с личните ви задължения. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип, за да разполагате с достатъчно време за реакция в момент на изненадващи събития.

Водолей

Ще разполагате с удобна възможност за отстраняване на проблем, който от известно време изнервя и вас, и близките ви. Направете го светкавично и без много шум, след което ще можете да се порадвате на искрените им благодарности и похвали.

Риби

Въздържайте се от смели експерименти. За повечето дейности ще е подходящо да следвате чуждия опит или наличните инструкции. Отклоненията от тях може да завършат „с гръм и трясък“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари