IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 април

24 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста време ще се наложи да инвестирате, за да помогнете за уреждане на чужди проблеми. Вероятно ще е свързано и с допълнителни разходи, но ще успеете да ги възстановите.

Телец

Предстои решаването на труден казус, свързан с общо имущество или собственост. Може да ви се наложи да се консултирате с квалифициран специалист.

Близнаци

Ограничете разходите. Не е желателно нито да взимате, нито да давате пари назаем, а още по-малко да се възползвате от услугите на бързите кредити. Обстоятелствата ще се променят и връщането ще е трудно.

Рак

Намирането на дефицитна стока или рядко предлагана услуга ще ви затрудни. Не е изключено да става дума за продукт, свързан със здравето.

Лъв

Проверявайте внимателно новите стоки, които възнамерявате да закупите. Ако става дума за техника, уверете се в гаранционните условия и надеждността на употреба. Не е изключено да попаднете на дефекти.

Дева

Неформалните ви интереси ще са основна тема на размисъл. Може да се включите в нова подходяща група или да напуснете съществуваща, но при всички случаи предстои полезно събитие в ежедневието ви.

Везни

Стремете се да постигнете целите си само с „мирни“ средства. Предотвратявайте всяка възможност за конфликт още в зародиша ѝ. Случи ли се да ви въвлекат в неприятности, ще е трудно да възстановите спокойната обстановка.

Скорпион

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази предимно на настроението. Ще се чувствате емоционално приповдигнати и ако искате да си осигурите един прекрасен ден, организирайте си някакво развлечение, което ще ви зарадва. Не отговаряйте на провокации, целящи да навредят на авторитета ви.

Стрелец

Избягвайте разговорите, ориентирани към изясняване на отношения. Не е желателно самите вие да започвате такива, а още по-нежелателно е да се включвате в нечия инициатива. И в двата случая ще се окажете губещата страна.

Козирог

Непредвидени събития ще затруднят изпълнението на набелязаните задачи. Ако са от обективен характер, просто намалете темпото и изчакайте. Приемете го като сигнал, че бързането ще ви навреди.

Водолей

По независещи от вас причини може да се наложи да спрете работа по съвместен проект. Проверете внимателно какво се случва с партньорите ви. При необходимост да им окажете помощ, не се колебайте.

Риби

Въпреки нежеланието ви, ще се наложи да се занимаете със спорен въпрос, който отлагате, именно защото ви е неприятен. Ако е свързан с приятели, ще осъзнаете факти, които към момента не сте забелязвали. Ако пък е свързан с роднини, веднъж завинаги ще се освободите от „висящия“ проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари